OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Check out these cheap resin jewelries ideas: http://bit.ly/31R2CFk. Video ini di-share kembali oleh Clozetter @saniaalatas. Lihat juga tutorial lainnya di Tutorial Section.
post
9 likes
Categories : accessory
see more from this collectionClozette Tutorial

MORE ACCESSORY POSTS

Who's looking for fancy glasses dengan berbagai ma...
Eyeglass to frame your beauty #ootd
Flatlay kalo kata orang instagram. Kalo gue belaja...
Thinking about mau buat What’s for Dinner ngga y...
Oh... Bring back my weekend, please... 🥺🥺.Ta...
Ingin membuat bucket hat-mu sendiri? Coba ikuti tu...
Hi guys~ Buat kamu yang masih takut pakai lensa ko...
Take your look for Valentine's Day to the next lev...
Aksesoris Unik Dari Street Style Jepang
Keep your lashes long, and your standarts high👀...

MORE FASHION POSTS

Green hair ? Dont care, am happy 🍃
Fav spot at @cheerostudio.id 😍✨
By the way, b...
Semingguan ini rasa nya wajah ku kok lelah banget ...
𝑾𝒆 𝒇𝒂𝒍𝒍
𝑾𝒆 𝒃𝒓𝒆...
Setelah 3 bulanan melawan mual, kejompoan & mood y...
Today,
Think of all the things that
you have achie...
Happiness is not about getting what you want all t...
Emang kalo ngejar deadline, wajah jadi tegang gitu...
#SundayLunchWithHamidah x @wearingklamby at @hafac...
My favourite colour, Black & Red - Aiyuki's signat...

MORE BEAUTY POSTS

Hi holiday, where are you?
#clozetteid #abcommunit...
Masih sering gagal menyamarkan acne scars pada waj...
Masker organik ada habbatussaudanya || @adrshop_sk...
Ketika mendengar kata Keep Cool apa yang terlintas...
How Hot Should Your Flat Iron and Curling Iron Be?...
Halloo dosti, kali ini aku mau share mengenai prod...
Halloo dosti, kali ini aku mau share mengenai prod...
.
.
Besok udah Senin lagi ya ...
For all mommy sek...
This would've been perfect as a Valentine post pic...
*have a great time*
.
.
.
#randomstuffs
#ootd
#oot...

Advertisement