OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Loving this blazzer from @berrybenka , it so great when you want to have a casual chic also smart look💕 I used to avoid pink cloth but this one I nailed it !
You can also wear this blazzer at Ramadhan day, it's perfect 💖
#MeAndBerrybenka
#BBRamadanKareem
#styleinspo
#fashionblogger
#indonesiafashionblogger
#clozette
#clozetteid .
.
.
.
.
#positivevibes  #goodvibes  #love #lookbook  #ootd  #holiday #staycation  #travelling #travelphotography  #style #fashiondesigner #fashionstylistindonesia #fashionblogger  #fashionista #fashionstylist  #travelblogger #traveller  #lifestyleblogger  #jakarta #indonesia  #indonesianblogger #blogger  #summer
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JUSTEPHANIELEE POSTS

Perjuangan sampai ke @kiehlsid event today, christ...
Nah ini aku barusan udah share di blog aku justeph...
Udah tau kan cushion @lakmemakeup yg 9to5 ini, cus...
我们不一样,你走你的,我走我的,...
Tadaaaa kalau udah liat story aku kemarin2, pasti ...
Love nature love life 🌱. #jleegoestoplaces #cloze...
Happy girl is the prettiest 💙 #clozetteid
Shine bright like a diamond ✨ #clozetteid
Detail review soon on my blog ya ini, jadi stay tu...

MORE FASHION POSTS

So much Fun! .

Kemarin aku main ke Gudetama Ball ...
Cantik Dalam Berbagai Kesempatan Dengan Koleksi ...
MBloc at Night 🌑🌒🌓🌔🌚🌝🌛
#cloze...
Feeling festive for the #LunarNewYear celebrations...
Mungkin kita (termasuk saya) pernah berharap orang...
Might be too early to share this, but here it is!
...
新年快乐!
Wohoo~ Selain pakai SwissVita Acne...
Alhamdulillah karena aku sejauh ini ga pernah jera...
Recap of our 2020 Chinese New Year

Kayaknya tahun...
Udah lama ga upload foto, pengen upload tapi lg ga...

MORE BEAUTY POSTS

Haaaahhh LUCU BGT kan peeling gel nya ? Hahahhaa
E...
Haii haii haiii! Selamat pagii! Selamat hari senin...
Siapa sih yang gak kenal Erha? Klinik Erha yang ud...
Recommended skin care
2 Favorite Ombre Lips . .

Music: Red Mountain
Sit...
New skin care product
from @bellflower_official is...
Here's the easiest way to look glam with makeup: h...
Dulu gue tuh suka pake kutek, nail polish, warna w...
Dear sister and brader onlineku
-
Today I'm attend...
Ga pake eye makeup tapi Eyeliner dan Lipstik on po...

Advertisement