OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Preparation is everything, but still no effective treatment to heal the wound easily. Scars still exist, like the stabbed wood by nails. .
.
#GakPakePerih #firstaid #wound #scars #dailyessentials #dailyessentialpouch #clozetteid #lifestyle
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE NAGACENTIL POSTS

Choipan kesayangan.

Sampe lupa kapan pertama kali...
Kafe kecil ini ditemukan secara gak sengaja, ketik...
Been a luxurious moment since couple weeks ago. .....
Memperingati hari hutan sedunia.Jika kamu memandan...
Jaga jarak biar aman sebelumnya adalah slogan untu...
Me and the scientistsUsed to be part of them: read...
WFH, remote working, whatever you name it. Sounds ...
You say it best, when you say nothing at all.....S...
Does fashion have rules?The rule itself is confide...
Married, single, mom-soon-to-be, no child, skinny,...

MORE FASHION POSTS

Nyobain makeup terbaru nya @otwoocosmetics demi ap...
Aku belum sempet ngedit video buat di IGnyaa.. hah...
Ke kebon aja Gaya amat yak 🤪 merindu @rumahtenu...
#stayathome

Jangan bosen2 liat aku foto di belaka...
Yey akhirnya gak wacana buat updet blog!!!
.
.
Ini...
Hey girls, ini hasil curly rambut aku pake catokan...
Gengs! Aku mau Sedikit cerita Nih ke kalian, Kalia...
Penting banget tau menjaga kesehatan saluran kemih...
Where’s your next travel destination when this p...
Stay at home and keep your lashes on!
-
Enaknya di...

MORE BEAUTY POSTS

Malammm... Video tutorial make up ini ada di posti...
DAY 6 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hulaa genks! ...
I present to you, my 7th and final look for #Mindy...
@hikka.since2017 Herbarium.
Preserved flowers ins...
#AulRacunDunia alert!!
⠀⠀
@eminacosmetica puny...
Finally, another episode of #KicasXFoundation 🥰...
Jangan di slide nanti sawan!!⁣

🐠🐟🐠...
No matter how much I love being lazy at home, a pa...
Makeup gak pake jempol ternyata susah juga yah, be...
Swipe biar tidak penasaran pakai lipstick apa.
.
....

Advertisement