OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
A lot of message —
come to my DM and said this watch so pretty 🥰 Yes ! That’s true ~
-
Don’t think twice, grab yours now !
Ada tambahan diskon 15% loh kalo kalian pakai kode aku “AQUARISTA15”. Diskon ini bisa d gabung dengan promo yg lagi berlaku skrg di @watchstudioindonesia 🙈
-
Where’s the place to buy?
Tunjangan Plaza 6 dong ! Langsung tanya mana sih @wishwatch.id yg ROSE GOLD itu. Ohya, modelnya engga cm ini loh ada yg bunga”, strap batik, seri corgi, banyak dehh 🌻
.
.
.
#clozetteid
#timeisprecious
#wishwatchid
#soireebywishwatch
#wishwatch
#rosegoldwatch
#stylebook
#stylefashion
#streetstyle
#elegant
#elegantwedding
#weddingmakeup
#weddinggifts
#whatiweartoday
#whatiwear
#jamtangan
#blogger
#influencer
post
5 likes
see more from this collectionInstagram

MORE TEPHIETEPH POSTS

I’m becoming the woman,
that I always knew I cou...
New skin care product
from @bellflower_official is...
Avoskin PHTE is here 😍Seneng banget bisa dapeti...
Sensitive skin !
Please pay attention ‼️
-
Sia...
010110 - 010120Happy “belated” of our 1st deca...
Skin and Travel friendly : Avoskin Perfect Hydrati...
Rose Gold Peel Off Mask 😍-I love the peel mask,...
Replacing me is easy,But finding a vibe like meis ...
Feel [ing] Well,when on period time ☘️-Pasti g...
When they ask you,“Why you’re doing too much...

MORE FASHION POSTS

Cuteness overload @unforgettablecafegelato at @pvj...
Hallo semuanya..Kamu suka foto dan pengen punya fo...
💁🏻‍♀️ Siapa pecinta blush on disini?
...
Try to get through the day with a smile, and a cup...
Okay! This is the full outfit yang kemarin aku pak...
If Your Faves Reformation and Everlane Had a Fashi...
Selamat pagi, semoga hari ini dipenungi dengan bun...
#ootdlidya versi main aman! .

Turtle neck + pants...
Basic T-shirt is everyone’s favorite - and comfo...
Let's rock the year of rat with style a la Mezzo b...

MORE BEAUTY POSTS

Kepikiran buat ngecat rambut lagi karna udah lumay...
Kepikiran buat ngecat rambut lagi karna udah lumay...
Welcome to Hello Kitty House 🥰Uber cute banget ...
Yess ini yaak Tutorial nya 👌🏻Jadi kalo kalia...
Here are the 10 best bronzers for darker skin tone...
Banyak yg nanyain, gimana bikin bibir nampak plump...
Chizu Saeki Method

Suda pada tau gak sama CSM ?
P...
Musim hujan bukan halangan untuk tetap tampil pari...
Aku ketika nyomot kerupuk di warung🤪...... #cloz...
looks like someone is going to blow my birthday ca...

Advertisement