OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
요즘 기미가 자꾸올라와 비타민이 함유된 앰플을 찾고 있었는데 이렇게 뙇! 자기전에 꼭 발라주는 제품이에요ㅎ-Girls let me introduce my daily skin routine products❤️ @ozoraskincare Last time i’ve ever introduced it through my instastory since that day i’ve used this products till now.If i give honest review i like to use Vitamin C serum because recently i am concerning about freckles some part of my face but this serum will help to prevent and reduce it.If you often expose your face to Sun please try use this serum👍🏼-Semua produk Ozora Skincare alcohol-free, bebas pewangi, bebas pewarna tambahan dan no animal testing dan untuk product knowledge lainnya bisa buka web kami www.ozoraskincare.com. - #bloggirlsidxozoraskincare #bloggirlsidproject #bloggirlsidreview #bloggirlsid #ozoraskincarereview #ozoraskincaretesti #kulitcerahalami #ozoraskincare
post
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

MY SKINCARE ROUTINE,
WITH SHINE MOIST 🍃
.
👉 ...
Ini dia, dua essence favorit Clozetter @santigusti...
Murah murah bgttttt busett deh hahaha
Sangat terja...
Guten Morgen! おはよう 😽
.
.
.
.
.
.
#Japan...
Memiliki bibir kering dan kusam? Skg aku gak perl...
Uda coba belum @keepcool_official shine fixence mi...
Sedang mencari produk skincare yang aman untuk ku...
Makeup rasa skincare dari Korea yang dijual di Dut...
March 28, 2020Udah ngapain nih selama #DiRumahAja ...
Makeup #DirumahAja tapi boong 🤣🤣
.
Belakanga...

MORE FASHION POSTS

These 2020 Sandal Trends Will Be the Perfect Addit...
What is my favourite colors? Ehm...i cant answer t...
Berrybenka kembali hadir dengan seasonal sale! Nik...
Bismillah
Assalamualaikum kak Ria Miranda
Salah sa...
Silakan mudik kalau memang sudah siap..... Sudah s...
I FOUND YOU !
-
Honestly, susah bgt cari liquid fo...
Bismillah
Assalamualaikum kak Ria Miranda
Salah sa...
Jadi kemaren beberapa kali aku dapat komen dari te...
#Earthhour2020 Awalnya kampanye Earth Hour dibuat ...
Bismillah
Assalamualaikum kak Ria Miranda
Salah sa...

MORE BEAUTY POSTS

Biasanya bangun pagi-pagi buat siap-siap ibadah. T...
Ootd ketika menjelajahi Work From Home 😁, kalia...
Upload foto dengan kumis deh ini. Btw mulai hari i...
Pink person much?⁣
🌸🌸🌸🌸⁣

Spot ...
Baru day two for me, dan perhaps more than a week ...
Second look for my #MindysRainbowChallenge : Ji al...
Until tomorrow 😜😜😜
Stay home, stay health...
Keep it real. I am mature woman, who still love pl...
#GIVEAWAY dadakan!!!
Be active on my account. Cara...
Astagah sudah kangen dengan rambut panjangkuhhhh ...

Advertisement