OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Photo : @samseite

Accidentally twinning with my forever girl crush in @ganeganiandco preston jumpsuit. A toast and cheers to the grand opening of your store, @ganegani 🍻 The fashion world is eagerly waiting for you. Wish you all the best for @ganeganiandco next step!
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #fashionphotography #fashiondesigner
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE YANITASYA POSTS

Selamat hari Senin, gengs! Mau share dikittt somet...
Racun baru buat daily use aku nih, @sarange_id Dai...
📸 @samseite
Lunasin janjiku untuk nge-reveal se...
#tbt sebagai kode keras agar segera diajak berlibu...
Salah satu produk lokal yang aku cinta banget nih!...
📸@samseite
.
Tahun ini aku berusia 26 tahun. Ka...
Guys sebentar lagi @sociolla Pink University bakal...
Setiap ada produk baru aku excited pengen cepet2 k...
Another evening of #JFFF19 Here's some of the best...
📸 @samseite
.
Swatch masa kini, di jaw line ya ...

MORE FASHION POSTS

—— basic kinda day with everyone's favorite @m...
Style is a way of how we behave and act in public....
Enjoy my day, jalan-jalan di Galaxy Mall gak perlu...
Kick the day with positivity. "Choosing to be posi...
Apakah ini styled by @marcelinecarlos ❤️❤️...
Suka amaze sendiri sama perkembangan bayi, sekaran...
Sheet mask dari ekstrak daun kol? terus bisa dipak...
Masih ingat beberapa waktu yang lalu aku pernah di...
Boost your Monday with lovable bag from @someah_id...
Let the wheat grow with the tares, for in due seas...

MORE BEAUTY POSTS

These Water-Based Moisturizers Will Truly Save You...
Dari semua masker Elizavecca, Aqua Deep Power Ring...
Jadi ini kemarin pulang staycation kan siang tuh n...
GIVEAWAY TIME!!
Selama bulan September ini, aku ba...
How to survive at the wedding🥂
.
.
.
.
.
.
.
.
...
Every new day is a chance to shine bright
.
.
.
...
Feeling seriously Majestic in all spots in the Gra...
Stem Cell: Vegan Friendly Eyelash & Brow Treatment...
Kamu bisa beli skincare di Skyndor sepuasnya denga...
Siapa sih yang nggak mau dapat contouring kit seca...

Advertisement