OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Blush on apa yang aku pake? bener ga jawabannya gengs? 🤣🤣 Seru ya main tebak-tebakan..huahaha.. kapan-kapan aku bikn tebak-tebakan lagi pake hadiah deh biar makin seru..huahaha.. Produk yang aku pake:Face:@getthelookid Loreal Infallible 24hr Fres Wear 140 Golden Beige@fanbocosmetics loose powder Oriental Yellow@avionebeauty x @inivindy Magic! Face PaletteEyes & Eyebrows:@mustikaratuind Quick and Easy EyebrowMagic! Face Palette@maybellineHypersharp eyelinerLip:@blpbeauty Butter Fudge + @maxupcosmetics Dusty Rose #clozetteid #avionexinivindy #koreanmakeup #naturalmakeup #makeupnatural #tutorialmakeup #makeuptutorial #ombrelips #makeupkorea #eyemakeuptutorial #eyemakeup #eyemakeupideas #softmakeuplook
post
2 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

excited when Friday comes because it's Muaythai da...
Mon maap blm ada video baru udh lama banget karna ...
Masih suka skip sarapan? Jangan ya temen – teme...
hiii ini adalah my fifth submission Halloween make...
If the plan doesn't work change the plan not the g...
Besok jumat gaeeess, se happy itu bgitu sadar beso...
~ Stress less and enjoy the best ✨ .
.
.
.
.
.
....
Hi, Im Espresso ☕
Im proud of my self of what i ...
Kalo biasanya ke @goldenlamian mesennya menu non p...

MORE BEAUTY POSTS

How to Do the "French Flick" Eyeliner Trick From t...
Favorite Blush On This Month🌻✨ @brunbrun_pari...
TWO FACE
HALLOWEEN CHALLENGE 17/31
🎃 #31daysofh...
Karena aku sering bgt pakai kuku ext atau kuku pal...
Wohoo !
This is the one of best serum from @someby...
How to Smell Good 24/7 Without Really Trying

Advertisement