OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I'm so happy that I can join the launch of newest skincare series from @clinelleid yaitu Purifying Series yg ditargetkan untuk mengatasi oily dan blemish prone skin. Purifying Series ini terdiri dari Purifying Cleanser, Purifying Toner, Purifying Gel Moisturizer, dan Blemish Clear. I will let you know further on about this series of skincare.
@clozetteid
#myacnemyjourney
#withClinellePurifying
#ClinelleXClozetteID
#ClozetteID
.
.
.
.
.
#igers #instalike #instapic #instagood #instagram #style #photooftheday #picoftheday #beautiful #beauty #bestoftheday #makeupinspiration
#indobeautygram
#beautybloggerid
#ragamkecantikan
#makeupindo
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday  #style  #makeupjunkie
post
see more from this collectionInstagram

MORE VERONIKAJANE POSTS

Have I come close to look as fierce as "Anna" 😋...
" A whole new world" ost film Disney favorit aku, ...
Ini dia rangkaian terbaru dari @clinelleid yaitu P...
We were all #BornUnicorn 🦄 Don't dream it do it...
Thanks to @clozetteid aku yg sudah tydac lucu lg ...
Me as a badass short haired Bratz Doll which one d...
Help me, I can't decide which shade is my favorit...
Yeayyy finally @altheakorea comeback dan meluncur...
"Been through sone bad shit I should be a sad bitc...
This is my secret to an eyebrow goals.
@lakmemake...

MORE FASHION POSTS

Aku belum sempet ngedit video buat di IGnyaa.. hah...
Ke kebon aja Gaya amat yak 🤪 merindu @rumahtenu...
#stayathome

Jangan bosen2 liat aku foto di belaka...
Yey akhirnya gak wacana buat updet blog!!!
.
.
Ini...
Hey girls, ini hasil curly rambut aku pake catokan...
Gengs! Aku mau Sedikit cerita Nih ke kalian, Kalia...
Penting banget tau menjaga kesehatan saluran kemih...
Where’s your next travel destination when this p...
Stay at home and keep your lashes on!
-
Enaknya di...
Finding the island 🌴 vibe in the middle of city...

MORE BEAUTY POSTS

Malammm... Video tutorial make up ini ada di posti...
DAY 6 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hulaa genks! ...
I present to you, my 7th and final look for #Mindy...
@hikka.since2017 Herbarium.
Preserved flowers ins...
#AulRacunDunia alert!!
⠀⠀
@eminacosmetica puny...
Finally, another episode of #KicasXFoundation 🥰...
Jangan di slide nanti sawan!!⁣

🐠🐟🐠...
No matter how much I love being lazy at home, a pa...
Makeup gak pake jempol ternyata susah juga yah, be...
Swipe biar tidak penasaran pakai lipstick apa.
.
....

Advertisement