OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Just up in my food blog, quick review about my current favorite cheesecake. Hop there by click food blog link in my bio or manual browse by typing this: http://nindarahadi.com...Cocok buat yang suka cheesecake tapi ngga suka yang terlalu manis dan berat. Ini cheesecake-nya cenderung ringan dan creamy..Kesimpulan: 🌟🌟🌟🌟/5.... #clozetteid #listenindadailyjournal #travelphotography #photography #bloggerperempuan #shortstories #aesthetic #slowliving #minimalist #whiteaddict #bookworm #inspiremyinstagram #aestheticphotography #whiteaesthetic #flatlay #myeverydaymagic #theartofslowliving #fromabove #mybeigelife #darlingmoment #ofsimplethings #simplethingsmadebeautiful #coffee #onthedesk #solitude #foodphotography #foodblogger #cheesecake
post
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram

MORE FOOD POSTS

when your day become suck AF, latte and lava cake ...
Cuma dengan 5 bahan aja, kamu bisa bikin minuman h...
Ternyata singkong bisa dikreasikan menjadi sajian ...
Setelah berbulan-bulan tak berkutat di dapur. Akhi...
Tahu goreng cabai rawit 😿 #clozetteid #sarimeal...
Brunch with very yummy sushi from SEKAI buat saya ...
menu diet #apel #biar ngga bosen

MORE FASHION POSTS

🌵
Seseru itu event sama @x2softlens kemarin di ...
Masih ingat posting beberapa hari lalu mengenai gr...
Mencoba untuk bikin Korean Makeup Look yg nacurel!...
Seperti yang sudah diprediksikan banyak orang, Gam...
Ngeliat postingan IG @chikajessica88 minum @yoyicd...
Satu hal yang bikin saya semangat ada di tempat ya...
“Best lesson I've ever learned is that you can g...
Keep smiling, because life is a beautiful thing an...
Lamaan curhatnya dibanding makeupnya🤭

#Clozett...

MORE BEAUTY POSTS

So this is my current #amroutine nowadays to impro...
Dipandang... dipandang...⁣⁣
Coba diliat matany...
Based on the vote results, I present you the first...
🌟Nude Fantasy Whitening Cream - Instantly brigh...
10 Chic Bob Haircut Ideas to Try This Fall
Ini dia koleksi sheet mask lokal milik Clozetter @...
Terpampang nyata!! Love this quote “Cantik bukan...
Weekend kemaren sehabis dari event outdoor aku sem...
Chalista P Ananda on Instagram: “Happy Weekend!!...
Aku lg suka cobain skincare nih.. Dan uda 1 bulana...

Advertisement