OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Trying out #fauxfreckles #makeup ☺️ Trust me I’m not angry 😤 hahahahaha lately I’m thinking of picking up face painting,any recommendation which face paint to try? // it feels so good to play around with colors. .
.
.
.

#今日のメイク #アイメイク #リップ
#motd #makeup #tutorial #eyemakeup #eyeshadow #cosmetics #selfie #beauty #메이크업 #댜닝 #tampilcantik #wakeupandmakeup #clozetteid
post
8 likes
Categories : selfie, makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE SELFIE POSTS

Di spot "wishing well" @haluuworld ini kalian bisa...
Lanjutt critanya.. ini spot yg menurutq zuper ketj...
Hello week end! Nice to meet you again
.
Tap for d...
Aku mau share pengalamanku pakai Rose Quartz Beaut...
Buku adalah jendela dunia.
.
Dulu, saya familiar b...
[LOVE] Love yourself, otherwise who will?
Quote in...
Jadi kemarin tuh aku mampir ke ERHA Apothecary di ...
Hellow Saturdate.. nih masukan buat yg kerja di la...
Swipe to see the detail...
.
Jadi gengs di #selfie...

MORE FASHION POSTS

Untuk mengisi liburan akhir pekan kemarin, saya me...
Well, I think that playing dress up is fun at any ...
Wondering why weekend has to be over *so soon* ...
when i found that love is you 😍😘 just making...
Sometimes,
you need to close your door
so others c...
Malam Guys, cuma mo bilang dari sekian banyak prod...
Huahahahaa.. Inilah hasil collab aku sama @elfinam...
i got the keys, pull up on sight! ridin the vibe, ...

MORE BEAUTY POSTS

Berkenalan sama @yaginatural Sudah dari tahun 2017...
Hair spray ini mampu mempercantik rambutmu, lho. L...
I’m gladly to announce that I’m a part of Clas...
I've been trying out these awesome products from @...
Hi guys! #LidyaReview balik lagi.. Kali ini aku ma...
Ternyata seseru itu untuk jadi tim matchy-matchy ...
Belajar mek’ap an lagi sekalian belajar ngalis ...
Kalian pasti udah tau banget dong betapa populerny...
One of my favorie color of @getthelookid #gorouges...
“A smile is the best makeup any girl can wear....

Advertisement