OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
New restaurant open in Kelapa Gading area. I try the steak and it’s yummy dan untuk harga yang affordable porsinya lumayan gede buat aku. 🤤 The place is cozy and cucok buat nongki nongki cantik. ❤️ Swipe for more pictures. 😘 @alfresco.eatery ..... #sakuralisha #independentwoman #indonesianbeautyblogger #jakartalife #fashions #dress #blogger #beautybloggers #beautybloggers #traveller #lifestyle #indonesia #curlyhair #outfits #beautyblogger #lookoftheday #fashion #outfit #jakarta #clozetteid #alfrescoeatery #alfrescojkt #ootd #kelapagading #steakjakarta #kulinerjakarta
post
3 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

brushed by @jnataliec_mua🌻
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
Cuteness overload @unforgettablecafegelato at @pvj...
Hallo semuanya..Kamu suka foto dan pengen punya fo...
💁🏻‍♀️ Siapa pecinta blush on disini?
...
Try to get through the day with a smile, and a cup...
Okay! This is the full outfit yang kemarin aku pak...
If Your Faves Reformation and Everlane Had a Fashi...
Selamat pagi, semoga hari ini dipenungi dengan bun...
#ootdlidya versi main aman! .

Turtle neck + pants...
Basic T-shirt is everyone’s favorite - and comfo...

MORE BEAUTY POSTS

Kepikiran buat ngecat rambut lagi karna udah lumay...
Kepikiran buat ngecat rambut lagi karna udah lumay...
Welcome to Hello Kitty House 🥰Uber cute banget ...
Yess ini yaak Tutorial nya 👌🏻Jadi kalo kalia...
Here are the 10 best bronzers for darker skin tone...
Banyak yg nanyain, gimana bikin bibir nampak plump...
Chizu Saeki Method

Suda pada tau gak sama CSM ?
P...
Musim hujan bukan halangan untuk tetap tampil pari...
Aku ketika nyomot kerupuk di warung🤪...... #cloz...
looks like someone is going to blow my birthday ca...

Advertisement