OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
[MAKEOVER POWERSTAY LIQUID FOUNDATION].Trying out my luck by giving it one more shot. As I have mentioned before, i love the texture but it somehow settles on my dry patches. The old formula (shade N10) didnt work and blend smoothly on my dry skin.Buttttt, kemarin dapet (possibly) newer formula kok keliatan lebih baik di kulit. I really wanted this foundation to cooperate well with my skin as it has a nice liquid-y texture that fits my skin type. Cuma bagian hidung aja yang gak bisa smooth bener. Tapi di area lain masih bisa nge-blend dengan baik. Prolly karena pakai primer dari make over juga ya.Finish nya velvety (swipe left) jadi ga overly glowing tapi juga ga matte banget. Harusnya masih bisa untuk kulit dry skin.Primer nya ini aku suka, baik yang varian hijau juga enak di kulit.@makeoverid@makeover.surabaya... #fakeupfix #makeupforbarbies2 #foundation #makeoverdemimatte #makeover #bretmanvanity #beautygram  #foundation #undiscovered_muas #morphebabe #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupobsession #fiercesociety #bunnyneedsmakeup #hypnaughtymakeup #makeupinspiration #clozetteid #beautybay
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

MELTING SNOWMAN MAKEUP TUTORIAL
Sebenernya ga tuto...
Colorful ladies because the dresscode's color bloc...
💌 On My Mailbox Today 💌

Got my #SOCOBOX #BE...
Colorful ladies because the dresscode's color bloc...
Aura Aura Holiday di depan mata 🥳

#Shantyhuang...
Still from Ikea Adventure yesterday -- tryin out I...
Selamat pagi! Nah gini deh kalau sehari-hari biar...
I've been using this for a week and so far, loving...
Akhirnya menemukan cream yang cocok banget dari se...
Snow Globe ❄️Inspo : @sarinanexie ⛄️Deets ...

MORE FASHION POSTS

Paling enggak bisa nolak kalau urusan skincare yan...
Udah akhir tahun gini emang paling asyik ngomongin...
Swafoto sambil ngopi di arena jadul Braga tapi ini...
Beberapa hari lalu, aku ikutan makeup class bareng...
Bun, udah tau belum kalau @mamaschoiceid punya too...
Musim hujan gini kalian jaga kesehatan ya.. kalau ...
💕 Hai mom... aku mau memperkenalkan DINI(dot)ID...
Bun, udah tau belum kalau @mamaschoiceid punya too...
White on white🙂
.
White culotte @monomolly.id
....

MORE BEAUTY POSTS

Winter's Coming, Which Means Argan Oil Is Essentia...
Red hair and Red Energy Recovery Serum from Mamond...
Happy lunchie 😁

Yoghurt dari Fedwell ini enakk...
Ada yang ga percaya berat saya naik lebih dari 5kg...
Yeay!!! Upgrade my make up skill with si beauty @k...
I love @secretkey_idn Full video review ada di you...
Baru pulang kerja tiba2 pacar ngajakin nonton?
.
....
Review: Kiehl's Limited Edition Ultra Facial Cream...
Toner for normal to oily skim with real flower pet...
PERFECT MOISTURIZER FOR HUMID & WARM CLIMATE!

You...

Advertisement