OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Take me back... 🌊⛅ .
.
.
📷 : @budiartiannisa

#clozetteid
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE NANDATIARA15 POSTS

"Your life isn't yours if you always care what oth...
Now at @dove & @fimeladotcom event. "Rambut Aku Ka...
Summertime, and the livin's easy

#ClozetteID #Fas...
Sangat excited saat menyambut produk baru yang sat...
Now on @nurishorganiq_id Brightening Series produc...
Get Ready With Me ❤Setuju gak sih kalo kulit yan...
Hi gengs, hari ini aku abis cobain treatment di @z...
Just found my new gems from @charis_celeb it's @la...
Who can resist something luxury with your name on ...
Hiii guys, sudah tau belum sih kalo 𝗟𝗼𝗿...

MORE FASHION POSTS

Gud nite, jgn begadang ya kamu ❤️
.
.
#clozett...
We get so worried about being "pretty". Let's be p...
Goodbye au revoir adios [to my weekend]

#kbeauty ...
Pengen post foto selfie aja nih~
Sebelum tahun in...
Sebelum kembali ke hari senin, enaknya ke @starbuc...
Check out these cheap resin jewelries ideas: http:...
@cardholder.co
make my life easier 😍
-
Mau bawa...
Orange Liptint Swatches🍊

Kalo lagi bosen sama ...
So what’d you wish for? 💜 #haluuworld #haluub...

MORE BEAUTY POSTS

.
Di usia aku yang udah bukan ABG lagi ini, emang ...
Bath time is a ritual. I have to soak for at least...
How to Use Color Correcting Concealer — And Whic...
✨SIMPLE (NAN KETJE) MAKEUP KE KANTOR✨
.
Biasan...
VAMPIRE 🧛🏻‍♀️
HALLOWEEN CHALLENGE 1/31...
One brand makeup tutorial with Bellaoggi from @cnf...
Hello #sobatcantikku selamat siang 💜
Aku mau s...
Hello #sobatcantikku 💜
Aku seneng banget karen...
Hello #sobatcantikku selamat malam. Aku seneng ban...

Advertisement