OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
The review's finally UP!
Aku dapet kesempatan untuk coba @lovebeautyandplanet_id
Murumuru Butter and Rose (pink) setelah coba yang Coconut Water and Mimosa flower (blue)
Aku udah review Body Lotion, Body Wash and Shampoo di account @theshonet aku, direct link ada di bio or type linktr.ee/deedeeyoung_.
So far I'm still loving the Blue one but the Pink one isn't that bad tho. Every variant has its different purposes, mine simply liking the blue one better in term of scents💙
Please do stop by my Shonet Review, it means so much to me😘 Thankyou for the efforts and supports. Love you guys❤️
.
Have a superb and lovely day
.
.
.
#lovebeautyandplanet #lovebeautyandplanetid #shampoo #bodylotion #bodywash #clozetteid #theshonet #cchannelid #sociolla #beautyjournal #promogajianlazada #lazadaID #theshonetinsiders #theshonetreview #lovebeautyandplanetmurumurubutterandrose #murumurubutter #rose #coconutwater #mimosa #mimosaflower #review #beautyreview #beauty #selfcare
post
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram

MORE HAIR POSTS

Me few months ago : gamau highlight rambut atau bl...
Miss My Long Hair 💇🏻‍♀️🤦🏻‍♀...
Punya rambut rontok memang cukup mengganggu. Yuk, ...
Pantene 3 minute miracle Hair fall control conditi...
Habis cobain Loreal Patis Excellence Fashion Ultra...
Selamat pagiiii,

Aku mau share pengalaman cobain ...
Waktu itu aku nyobain treatmentnya, sekarang coba ...
Lagi pada siap" yaaa? Uda pake @ellips_haircare be...
Wwoww!! @ellips_haircare pun ada di @fdxbeauty kal...
Banyak yg neror di story :( Jadi aku post di sini ...

MORE FASHION POSTS

A graduation photo (and OOTD) never looked this co...
Sini duduk dulu... Aku mau cerita! :)) . .
.
. ......
Selamat hari jumat
When Instagram was down, I ran around town shoutin...
Eh sini deh, aku bisikin ! Ada yang seru dari @lan...
Udah nonton belum video IG TV aku kemarin? 4 shade...
Halo mam.. Pasti pada ga asing kan sama produk tup...
Sense of local pride, walopun belum semuanya 😊 ...
Pecinta brand Korea pasti tidak asing dengan brand...
Good morning!
Sebagai seorang wanita ada banyak ba...

MORE BEAUTY POSTS

The Biggest Nail Art Trends Around the World Will ...
RECREATE SABINA WILSON MAKE UP LOOK

Alhamdulillah...
Ready for weekend? 😽
-
#TGIF
#Friyay
#nomakeupm...
When in doubt, just add some lipstick 💋
#makeup...
When in doubt, just add some lipstick 💋
#makeup...
Achieve Your Natural Look With This Fiber Mascara
Good morning! ☀️ “It is not happy people who...
Buat kalian yang lagi cari sabun mandi yang bener-...
Here are my RedLips Favos.@dermayu.official @elshe...
Masih dalam kebahagiaan photo2 dan dapet masker da...

Advertisement