OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
The 'EARTH' without 'ART' is just 'EH' .. 😳....My 2nd visit to @tumurunprivatemuseum 💙 this time I met @sarahmeiliana 😍 wkwkwkw yuklah lamaan dikit kita nongkrong di @alkisah.rasa ya next month 😍.... #clozetteid #Lifestyle #fashion #tumurunprivatemuseum #tumurun #artwork #visitsolo #visitsingapore #OOTD #torajamelo #sritex53 #sritexuntukindonesia #SarongIsOurLifestyle #IWearSarong #SofiaDewiTravelDiary #SofiaDewiFashionDiary #VisitMuseum #travelgram #JustTravel
post
8 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Banyak orang sukses bilang “ jika dirimu mau suk...
When baby pink meets baby blue. We love this total...
Black and grey never bore us. Image shared by Cloz...
Clozette Ambassador @priscaangelina sudah membawa ...
“If it's not your body. It's not yours to commen...
For me, Valentine is not about a lover or romantic...
Easy breezy afternoon, setelah hujan “terbitlah...
Denim on denim, but in another level. Image shared...
Pagi-pagi udah hujan deras plus angin, bawaannya m...
Good Morning. Jangan lupa jaga kesehatan ya.. .
.
...

MORE FASHION POSTS

Maradat dulu...ada yang datang ada yg pergi...that...
HAPPY 2nd BIRTHDAY MY TWO LOVE. No words can descr...
💕ini perawatan untuk 1 minggu sekali, kalau raj...
The cutest toilet! Aku baru ngeh kalo belakangan i...
"Remains to silent & keep smiling enjoy your life ...
How are you? Wish you well... 🍂🍃 .
.
.

#Clo...
Udah lama sekali gak pernah ikutan @uploadkompakan...
Bali 2017 ❤️
🧖🏻‍♀️ [ #𝚜𝚎𝚕𝚏𝚌𝚊𝚛...

MORE BEAUTY POSTS

𝓑𝓱𝓾𝓶𝓲 𝓢𝓴𝓲𝓷𝓬𝓪𝓻...
In love with @beauty_phoria Elizabeth Arden new pe...
Sedang mencari skincare untuk mengurangi dark spot...
You know how much I love perfumery and this one - ...
Semakin banyak informasi yang aku cari, semakin sa...
👆🏻Enjoyed my time finding my perf scent~
He...
Aku itu punya rambut yang kering banget, mirip iju...
"Janjimu seperti fajar pagi hari..."
.
.
.
#happys...
Happy Sunday,

Karena ada sejuta hal lain yang bis...
Mix n match adalah rumus dasar untuk hasil stylish...

Advertisement