OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Kalo dihitung-hitung, ternyata udah hampir 2 tahun aku kenal dan terjun di dunia menulis dan membuat konten yang relate to Beauty things 💄 i love it + i make living from it ✨Tapi berjalannya waktu, banyak orang, 'even close friends & family' gak paham sama apa yang aku lakuin, they don't accept my works, they critic me, they judge me. Sampe aku pun berpikir: "dude.. what am i doing here? they don't support me, i guess this is wrong..😔” .But then, i realize.. I don't need others people Approval for the choices i make in my life!And i'm not gonna give my personal power away every time i seek validation from someone else for who i am, for who i wanna be and what i wanna do.Becuse i know my works and my beauty is not to please everyone. Just like what Eunice Camacho said "In the end, people will judge you anyway. Don't live your life impressing others, live your life impressing yourself."🌸🤟🏻 ⌄ .Yuk share cerita kamu untuk #STOPBeautyBullying melalui @lux_id digital kompetisiuntuk mendukung self-love campaign. Akan ada hadiah keren untuk cerita-cerita yang inspiratif loh! 🎁 So what's your story? @mrvaniaa @reiratista @ibrenapt ♥️ .. #LUXBeraniCantikXClozetteID #STOPBeautyBullying #ClozetteID
post
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Wohoo !
This is the one of best serum from @someby...
Say hello to the new local brand: The Cura! Snail ...
Siapa yang kepo sama Hydrating Treatment Essence n...
Have you ever tried using any vitamin C which cont...
.Good morning, untuk memulai pagi yang baik selain...
Ceritanya, semenjak pulang dari pengungsian asap, ...
Udah lama juga ya aku nggak ngeshare skincare yang...
Sudahkah kalian mengaplikasikan 2-step cleansing?S...
Ini dia #nightcream ku 🤩 Tapi kok night cream-n...
Bunga dipetik harum wanginya⁣⁣Kulit cantik sia...

MORE FASHION POSTS

Kee your eyes on the stars, and get your feet on t...
I made it ce @amandaakohar
Itu yg ptama kali lgsg...
11 Honoré to Launch Plus-Sized Diane von Furstenb...
It's Fri-Yay 💃
Let's swirl around~ 👗 @avgal_...
Today aku diajak berkunjung ke SDN 4 Rangkasbitung...
excited when Friday comes because it's Muaythai da...
Mon maap blm ada video baru udh lama banget karna ...
Masih suka skip sarapan? Jangan ya temen – teme...
hiii ini adalah my fifth submission Halloween make...

MORE BEAUTY POSTS

How to Do the "French Flick" Eyeliner Trick From t...
Favorite Blush On This Month🌻✨ @brunbrun_pari...
TWO FACE
HALLOWEEN CHALLENGE 17/31
🎃 #31daysofh...
Karena aku sering bgt pakai kuku ext atau kuku pal...
How to Smell Good 24/7 Without Really Trying
Ini dia rahasia aku memperpanjang bulu mata😆
#n...

Advertisement