OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Can't believe that this is actually my hair.I used to have long hair long time ago but then once I cut it short, i never get the chance to grow it back the way it used to. That time I never truly took care of my hair, but as I got older, and through so many times of coloring and bleaching process, my hair needs alot of extra treatment it can gets.So i started to care for it, I use specific shampoo, alot of conditioners, scalp serum and oil, hair serums, oils and masks, heat protection spray (if I use hair dryers or curlingniron), less heat the better of course, and no warm water only cold😣.My hair progressively getting THICKER, LONGER, SHINIER, HEALTHIER and STRONGER! It's not the work of a week of hair treatments, but it took years and commitment and actual care for my own hair that gets me this far..I'm editing my hair care routine and showing you all products that I use atm, so maybe it can help you get your dream hair too😍 stay tune❤️.. #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #magentahair #thedeehair #hairtransformation
post
3 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram

MORE HAIR POSTS

Home is a place where you find happiness, and happ...
finally got my emerald green dream hair🖤
.
i kn...
Gonta ganti warna rambut memang sepertinya jadi ho...
When you miss your green hair 😂😂😂😂 #tbt...
Udah sebulan warnain rambut di @hairnerdsstudio @a...
Jan 26, 2020As you may know, aku tu jarang banget ...
Gak bisa berhenti makan!!! Perpaduan antara kenyal...
Lagi. Kangen. Rambut. Panjang. Qu. He he🤓 ........
Sisir yang aku pakai beberapa minggu terakhir: Eye...

MORE FASHION POSTS

Yang katanya trial and error per skinkeran dan per...
Those who keep bring colors into your life, keep t...
in order for the light to shine so brightly, the d...
Kalau ditanya apa sih tempat yang bisa membuat kam...
.
.
Walaupun beberapa hari ini selalu hujan jangan...
I'm in! which one do you prefer?
*I don't actually...
Udah lama ga posting mengenai Food di Feed,biasany...
Matanya keliatan banget masih mikir gerakan 🤣 m...
Panas banget ini, sampe gue ga bisa lihat ..
Kaya ...
I needed a new highlighter and got this product. I...

MORE BEAUTY POSTS

Cegah bruntusan untuk skin type aku yg acne prone ...
Ada gak sih yg bersihin makeup nya 4 steps kayak g...
Body wash kamu habis di akhir bulan? DON'T WORRY! ...
Ini ke dua kalinya aku nyobain Hidrating toner dar...
__
Biasanya skincare jerawat ku cuma salep atau lo...
__
COSRX Galactomyces 95 Tone Balancing Essence Re...
Pake Softlens pembesar bola mata, angle foto dari ...
Sering bermasalah dengan foundation-mu? Jangan-jan...
Still in the #CNY vibes with my CNY #nailart that ...

Advertisement