OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ok I admit I was browsing through cheesy quotes tryna come up with a caption for this post. But then I came across this one phrase that just hit me in all the right places. And I believe it’s no coincidence that I stumbled upon it today. “Don’t shine so others can see you. Shine so that through you others can see Him.” 🧡 Thanks God for this reminder.

On a lighter note, check out my new sandals cuz they are highly recommended! Ini dari @myo_shoes . Please bear with my lengthy review, tapi aku sangat happy dan ini review jujur siapa tau berguna buat yang lagi cari sendal-sendal cantik.

Aku sangat jarang beli footwear online karena kalau gak nyoba takut gak enak pakenya. Tapi ini kepalang jatuh cinta sama modelnya simpel strappy and they’re so pretty in white. Sampai aku rela preorder buat bawa liburan (pertama kalinya seumur hidup preorder sepatu online yo). Daaaann sungguh tidak kecewa. Fitnya pas banget, dan empuk bangettt! Kemarin weekend aku pakai jalan-jalan seharian, sama sekali gak ada sakit di bagian manapun. Great work @myo_shoes !

#clozetteid #ootd #ootdideas #lookbookindonesia #mamadaily #momstyle
post
7 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

How I feel after 4-day weekend 🍃
#clozetteid #...
Deg2an karena besok dan lusa mau cuti dan mau kela...
Semalam ngebahas di Instastory tentang bolehkah wa...
One of the holiday staples that, realistically spe...
Lunch for a cause! Hari ini sempetin makan siang s...
2019. The year going to the groceries store is no ...
When you realize it’s Friday. Meskipun ART pulan...
I’ve always considered myself a sunny day person...
Sunday morning ~ appreciation post to @jewelbeauty...
Asked husband to caption this. He said: “Monkey ...

MORE FASHION POSTS

Parfum memiliki peranan penting untuk memaksimalka...
Everyone wants this.
Everyone wants ME. HEHE

#...
Kalo kangen..bilang, kalo nggak...aku invisible la...
Serum yang pertama kali pakai langsung bikin aku j...
"Hellow bibibssss... When stripe looks good on me"...
Majid Jamek Sultan Abdul Samad 🕌
#tbt KL, Augus...
You must make your dream priority
in order for it ...
Ingin anting menggemaskan seperti ini? Yuk, coba b...
Sebentar lagi sudah ganti tahun dan 2020 sudah bis...
Pink guy idolaqu 👾@sushitrash
.
.
#ootd #lookbo...

MORE BEAUTY POSTS

Sunday well spent with friends of mine. Ended with...
Cuma mau ingetin besok udah senin 😜
.
#clozette...
💀 #BULUMATAJUDE EPISODE 32💀
.
.
💀@sis2sis_...
These Are the Best and Most Over-the-Top Nail Art ...
𝓛𝓪𝓴𝓶é 𝓸𝓷𝓮 𝓫𝓻𝓪𝓷...
Honored to attend Elizabeth Arden @beauteous_you l...
Makeup fresh cuma 5 menit? Kenapa engga?! Yang bik...
Bosan dibilang seperti remaja, jadi kali ini macak...
Mini toiletries n makeup.. ini iz a must sihh!! Wa...
Introducing Princess - Marina De Bourbon SYMBOL , ...

Advertisement