OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
💝💋 GIVEAWAY ALERT 💋💝
Beauty cannot be judged solely by our outer appearance, but the inside is also important.
~
Hi guyss, do you know @youvitforlife? Mereka punya gummy varian Beauti+ yang mengandung vitamin E, Biotin, Kolin dan Inositol, baik untuk kesehatan kulit, rambut, dan kuku 🥰
Nah, aku dan @youvitforlife lagi ngadain GIVEAWAY buat kalian semua!! 1 box YOUVIT Beauti+ untuk 3 orang pemenang 😆
Caranya gampang banget, ikutin step ini ya
1. Follow @youvitforlife dan @vina_kimberly
2. Like dan Comment 'DONE' di post ini, dan wajib Tag 3 temen kamu di comment

Udah itu aja, gampang banget kan?
Share juga post ini ke IG story kamu untuk kesempatan menang giveaway yang lebih besar 💕
3 orang pemenang giveaway akan aku pilih secara random tanggal 2 Oktober 2019, 19.00 WIB.
Enjoy! 😘
~
~
#BeautiInside #YouvitBeautiPlus #giveaway #giveawayindonesia #giveawayindo #giveawayseptember #giveaway2019 #beauty #pink #happy #shoxsquad #clozetteid
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VINAKIMBERLY POSTS

Fulfill your day with enthusiasm, hope, and be an ...
I always love going back to basics. Going back to ...
Women always need some skincare. As women in our 2...
Another great day to celebrate on this 17th of Aug...
What I love about handmade products is these able ...
Hey you, please laugh more, because your laugh is ...
The nature is beautiful with its imperfection, and...
𝘌𝘢𝘤𝘩 𝘴𝘵𝘦𝘱 𝘺𝘰𝘶'...

MORE FASHION POSTS

YAQIN !!
Rivera ini bakalan jadi the next favorite...
I'm allowed to be high maintenance 'cause I'm the ...
Dulu pas pakai aloevera gel buat ilangin bruntusan...
Today will be a good positive TUESDAY.. Have an Aw...
Enaknya tahun ini liburan kemana ya? .

Liburan it...
I Never Thought I'd Wear a Polo Shirt Again, But T...
Sudah memasuki musim hujan nih tapi ingin tampil t...
Red clouds
Ready to spring the week🌸🌸🌸 Find #whatiwo...
I’m not a princess that needs saving.
I’m a qu...

MORE BEAUTY POSTS

Keseringan catok rambut dan juga warnain rambut bu...
..Fresh Green ....Efek hujan seharian lihat daun k...
Hai! Kali ini aku mau ngasi tau hair routine-ku se...
Who said matte lippie is dead? @absolutenewyork_id...
🥕GIVEAWAY🥕
Hai gengsss... Jadi kali ini gue ...
Still in love with matte lips? Good news, there's ...
I have been quite curious to try Sukin before thei...
Pertama kali nyobain Starting Treatment Essential ...
[NEW] MATTE Made In Heaven lip cream series from @...
Pusing pala barbie dalam minggu ini karena banyak ...

Advertisement