OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
He-llo sunday! 💕
-
Softlens: @x2softlens
-
#sunday
#selfie
#selca
#motd
#goodmorning
post
Categories : selfie, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE SELFIE POSTS

INSTAN VS HOMEMADE

Saat ini Rissa sudah masuk usi...
NEW BLOG POST. LINK IS ON BIO.
Kali ini aku mau re...
"Gloomy wed for gloomy make up"
.
.
.
#ootd
#ootdf...
My morning 💙💙💙
Busy day ahead...
°
°
°...
When in doubt wear red with Red Lipstick @elizabe...
Eh? He-llo! ❤
-
Earrings : @earforyou.jkt
Softl...
TONER OH TONER 💧
MAMONDE ROSE WATER TONER 🌹 ...
Beautiful in autumn at Mt. Sorak. Lil bit cold but...
FILM FAVORIT
.
Penakut kayak saya gak akan pernah ...
Lazy day #makeup with @shiseidoid Synchro Skin ! ...

MORE FASHION POSTS

~ nov 14, 2019
.
kata papa, foto ini ala ala foto ...
.
Sebagai seorang Ibu, rasanya tiada hari tanpa me...
Abu-abu itu warna aman banget sih buatku, kalau ka...
Bulan ini banyak banget promo di @dynastycosmeticb...
Been a while since I made bold eyelook 💙💜✨...
Hi semuanya, jadi aku baru aja posting review tent...
I see cute tiles and lamps, I take some photos ...
Sejak digelar pertama kali tahun 2015, aku sudah a...
4 shades baru untuk Liquid Matte favorit kamu dari...
#TersisaPercuma adalah wujud keserakahan manusia, ...

MORE BEAUTY POSTS

Thank you for making me laugh when I’d almost fo...
Ceritanya 🌧🌧🌧 Tapi entahlah 😄😄 #mak...
Missing real autumn weather so bad, i just feel li...
When سابرينا wearing hijab . assalamualaiku...
Untuk eye shadow palette dengan harga di bawah 100...
Let's Camp beauty with me 😘
.
.
.
#PlayWithNatu...
Unleash Your Beauty with @laneigeid is here at @ko...
Unleash Your Beauty with @laneigeid is here at @ko...
Udah baca review terbaru di www.meylisa.com ? Ada ...
GIVEAWAY TIME!
Aku mau kasih kalian 2 lip cream da...

Advertisement