OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Masih inget Jogya Trip aku with temen2?
Nah kali ini bakalan trip bareng ama mereka lagi, but cuma sama @vicisienna aja

Walau nanti bakal ketemuan juga ama @steviiewong
And @priscaangelina
Ternyata mereka disini juga 😍😍😍😍 Holiday is always the best!
Work Hard, Play Hard,
ISTIRA HARD
Pinjem quotesnya ya @wisnuputro .
.
#ootd #ootdindo #outfitoftheday #instastyle #stylefashiondaily #fashionaddict #bloggerstyle #lookbook #lookbookindo #ootdmagazine #styleblogger #fashionpost #styleinspiration #dailystyle #clozetteid  #ShoxSquad #outfitsociety #vsco
#셀스타그램 #팔로우 #오오티디 #패션 #데일리 #일상 #fashiongram #fashionvibes
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE SILVIAMURYADI POSTS

YEAY 34K!!!!! Thank you all.. So it's time for GIV...
Don't forget to catch your dream. Your dream is my...
Aku disini..
Duduk manis..
Ga kemana-mana..
Karena...
Life isn't perfect but my outfit can be

Outfit by...
Congratz Estee Lauder Companies x @lovepinkindones...
Where is my sun flower?
I'm looking for that... L...
Serenity Wish by @annasuicosmetics_idn @annasui It...
#latepost
Attended @jfwofficial last 2 weeks
#ootd...
Morning!
Aku masih segitu sukanya ama kue ini 😍...
Forget the rules, if you LIKE it.
WEAR it
Dress by...

MORE FASHION POSTS

Not really a proper place for people to take pics,...
Cosmo Lady , Tupperware ⁣


Siapa yang suk...
blouse on point by. @popolucathelabel ✨
~ nov 14, 2019
.
kata papa, foto ini ala ala foto ...
.
Sebagai seorang Ibu, rasanya tiada hari tanpa me...
Abu-abu itu warna aman banget sih buatku, kalau ka...
Bulan ini banyak banget promo di @dynastycosmeticb...
Been a while since I made bold eyelook 💙💜✨...
Hi semuanya, jadi aku baru aja posting review tent...
I see cute tiles and lamps, I take some photos ...

MORE BEAUTY POSTS

No more dirty makeup brushes! Cuci dengan cara: ht...
💀12 SHADES OF VIENNA EUPHORIC MATTE LIP CREAM...
HAIR∙CARE⁣

Udah cukup lama aku mengalami k...
INSTAN VS HOMEMADE

Saat ini Rissa sudah masuk usi...
4 shades baru untuk Liquid Matte favorit kamu dari...
Thank you for making me laugh when I’d almost fo...
Ceritanya 🌧🌧🌧 Tapi entahlah 😄😄 #mak...
Missing real autumn weather so bad, i just feel li...
When سابرينا wearing hijab . assalamualaiku...
Untuk eye shadow palette dengan harga di bawah 100...

Advertisement