OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Friday's mood: be a dugong..Finally we meet the weekend after so many galau moments in this past 3 days. I got the answer. Feel relaxed. And ready to start new adventure..Maunya nyemplung sih weekend ini, tapi mau lihat yang ijo - ijo dulu. Udah lama nih gak main ke daerah tinggi. Hayooo, Vina mau kemana hayooo weekend ini....Place: @infinity8bali rooftop. Lihat highlight "Swimming Pool" untuk baca review dari tempat ini. ♥️. #bikini #rooftop #sunset #infinity8hotel #hotelrooftop #hotelswimmingpool #bigsizeindonesia #bigsizebali #plussizebali #plussizeindonesia #plussizebikini #bigsizebikini #howtowear #swimmingpools #clozetteid #plussizebeauty #plussizestyle #bali #summer #hotelinbali #hotelinkuta #happy #bikiniplussize #plussizefashion #plussizeandhappy #plussummer #summerplus #instacurves #bikiniplus. #vinapiknik
post
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Sekali sekali pasang foto muka judess ya... 😈...
Tadi nemu di tuiter. Kunci hidup tenang itu sholat...
Watched her from 2013.
Akhirnya bisa ketemu lgsg....
Dari mata turun keee ..... , love golden hour! ...
Share Positive Vibes adalah alasan mengapa aku ing...
Giri Hills Coffee House masih jadi tempat nongkron...
You are my treasure~
You you you you are~

#treasu...
Hasil jauh-jauh ke Pondok Indah hari ini. Jadi buk...
Giri Hills Coffee House masih jadi tempat nongkron...
Era digital seperti saat sekarang ini sepertinya k...

MORE BEAUTY POSTS

Makeup dewy tentunya kuncinya adalah dicomplexion-...
My Ultimate Favorite Facial Foam! Senka Perfect Wh...
---
Diem-diem aku ini juga lembeng bodycare an dir...
One Brand Make up Look : Rivera Cosmetics - Tephie...
My current anti aging skin care set: @clinelleid #...
"When I say, I am feeling red.."
.
.
.
#ootd
#ootd...
Dari kecil aku suka main crayon bahkan sampai seka...
Another Frudia product loved by Clozetter: Frudia ...
Next makeup look is #Pantone 2014 #RadiantOrchid ...
‼️ GIVEAWAY SPECIAL! HARI ALIS FANBO 2020 🎊...

Advertisement