OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Ada yang bilang, kalau bosen, step away for a minute and come back later.⁣⁣Belakangan, aku ngerasa terlalu lelah menulis post. Nights used to be my blogging hour, tp belakangan ini, it is not anymore 😥⁣⁣I just wanna lie down scrolling Youtube and watch silly videos or watch a movie with my husband. That's all.⁣⁣I feel like blogging is still important for me, masih terasa menarik. Tapi I don't have that much of energy like I used to 🙁⁣⁣Yeah, it feels like work sometimes. Karena pekerjaanku di kantor jg kurang lebih sama task-nya.⁣⁣Jadi kl ada yg merasa aku menolak ngurusin socmed kl malem atau weekend, it's because I have enough at work. I need a break, in case you didn't know 😁✌⁣⁣Ada yg lagi lelah buat ngeblog atau urus socmed? Yg goal-oriented ya, bukan buat stalking akun mantan atau selebgram 😜⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #beautybloggerlife #bossgirlbloggers #girlbosslife
post
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

My new skincare yang sudah 2 minggu terakhir ini a...
#sbcskin Body Brightening Lotion and Moisturizer

...
Dulu pas pakai aloevera gel buat ilangin bruntusan...
I have been quite curious to try Sukin before thei...
Pertama kali nyobain Starting Treatment Essential ...
𝙎𝙖𝙛𝙞 𝙉𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖𝙡𝙡...
Gaes kalian ada yg punya masalah jerawat dan brunt...
[SKINCARE REVIEW] abis nyobain @lacoco.id Watermel...
Pertama kali nyobain Starting Treatment Essential ...
Yeaaay yeaaay yeaaay 🥳🥳⁣⁣⁣⁣Alhamduli...

MORE FASHION POSTS

Me and my baby boy @hero_vodka_pippa
Dari dlu slal...
Jalan-jalan sama anak kicil itu beda banget yhaa.
...
Terbalik. Anaknya yang nemenin mamanya main. 😂 #...
Seperti yang kalian sering liat, akhir2 ini aku se...
Our imagination is the only limit to what we can h...
How's your day guys?✨
Wearing this cute top from...
Nunggu jodoh dimana, yak? Mohon bimbingannya.
.
#c...
Dear Virus, please go away. I long to travel freel...
Mini Review :

The One Tremendous Big Volume Masca...
On the Blog: pertama kalinya review produk2 @River...

MORE BEAUTY POSTS

Pemilik kulit sawo matang mana suaranya? Coba tiru...
.
This is My Signature Sunset Makeup Look 🧡
Jad...
5 Women Test: Fenty's first-ever mascara... and he...
Dalam niat pamer kuku sedikit 😋 @miloffbeautyba...
Literally One Shade Is Never Enough!
No 12 untuk N...
We are what we think. All that we are arises with ...
Dress ini bener bener gak cocok buat body type gw ...
Rawat Kulit Kepala Dan Rambutmu Dengan Produk Berb...
Habis hujan terbitlah #ootd kekinian langit cerah ...

Advertisement