OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Figured out this brand from @rei.skin @fdxbeauty and then got lured by @lia.lio kalo ini apikkkkk.Ya wis lah I was sold, as it is formulated with 92% Natural Ingredients; No sulfates, No parabens, No Alcohol, & No synthetic color._Jadi paling enggak, aku bisa pakein ini juga ke anakku. Lebih irit kheeennn ya, jd sabun mandi berdua sm bundah nya._I've been using it for the past 3 days, and the formula is indeed mild and non-stripping. Buat balita juga oke 👌 not to mention, it smells so refreshing.Buat yg kulitnya sensitip you might /need/ to try this brand..Dia ada 3 varian scent in total. Definetely repurchase nyobain yang Goat's Milk nanti.
post
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Still about @juicetocleanse_official
In my previou...
Cleansing is a basic skincare. I've said this coun...
Cuaca sekarang lagi ga menentu.. Lebih sering pana...
Cleansing is a basic skincare. I've said this coun...
Introducing you the new white series from Natur-E!...
Introducing you the new white series from Natur-E!...
Ada yang baru dari @bioderma_indonesia . Packaging...
Waktu itu sempet share tentang New Lancome Advance...
Morning~Gimana tidurnya semalam? Tidur yg cukup me...
Gengs, aku lagi nyobain essence terbaru nya @garn...

MORE FASHION POSTS

Malam ini kira-kira ngemil berat apa ya? Mie Sedap...
#japobsOOTD kalo lagi santuy 🎄 ((Batre hp sisa ...
Snow Globe Makeup Tutorial ! ❄️🥳
Inspo : @s...
Hai semua,
29 Novemver 2019 kemarin aku baru aja ...
Snow Globe Makeup Tutorial ❄️
Inspo : @sarinan...
Awkward pose 🙊
Hijab @by.dya_ .
.
.
.
#CantikBe...
SKINCARE LANORE : WHITENING & ANTI-AGING SPECIALIS...
#latepost this October in Korea ✨ — Reality ch...
My current go-to everyday lipstick whenever i don'...
Bcos Black dress never fail 🖤🖤

MORE BEAUTY POSTS

Kalau ditanya holy grail 2019-ku apa, aku pasti ba...
Agar tak rontok lagi, kamu harus memastikan rambut...
Everything you need to know about laser treatment ...
CHRISTMAS ELF🧝🏻‍♀️
CHRISTMAS CHALLENGE...
Begini muka kalo manger, jilbab manger makeupan ma...
"Keep Calm & No Fear"
.
.
.
My pretty minty dress ...
HOLIDAY MAKEUP WITH MAKEOVER PRODUCTS!!
___
Mau bi...
Review yang mungkin gak gitu diperlukan lagi 🤣 ...
Sumpah tiap gue pulang event kalo naik goride/goca...
Coba absen yang udah nonton review + wear test pro...

Advertisement