OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back

MORE DHEASURYAWAN POSTS

.
Weekend expectations hibernation with Koya ahh b...
.
Tata apa yang bikin kamu jatuh hati?
.
.
.
.
.
T...
.
All this is no coincidence just by my feeling, t...
.Day 2 : Dangdut is the music of my country, yes o...
.안녕 Buddy, kali ini aku mau share fancam medle...
.Waiting for you ~Yeay They're finally here !Play ...
.괜히 좋은 기분 something's happening 🌸Fa...
.Kim So Jung, Jung Yerin, Jung Eunbi, Choi Yuna, H...
.Throwback Go Go Gfriend :)Can't wait to see them ...
.
Palette, diaries, times I was asleep
I like it, ...

MORE FASHION POSTS

((( Bikin bibir sehat dan pinky)) )

Gak perlu tak...
Akhirnya peduli juga
.
Sudah dari dulu Makassar te...
Jalan-jalan low budget kali ini ke tempat klasik y...
*Dapat Socobox lagiii*
Rejeki emang gak kemana apa...
Masih inget minggu lalu aku share di ig story kalo...
Ga kerasa udah pertengahan Desember aja ya?
Di 20...
How is your place to spent time the most with your...
Have you try @lorealindonesia
Infallible pro-matte...
Another ceramic earrings to make this weekend: htt...
Me and my mini me. 💙
.
.
#Clozetteid #motherdau...

MORE BEAUTY POSTS

Hallo semuanya, untuk pertama kali nyobain make up...
💀SNACK ZAMAN NOW BERHADIAH EMAS & UANG TUNAI...
Udah siap di ajakin CHRISTMAS DINNER ? 🤭
Kalo a...
Sebel deh aku cantik banget..
.
.
.
📷 @luellaar...
Yeay so happy😍 Holiday seasons feels more speci...
Here it is, my selfie with @safiindonesia Gold Wat...
Gue terinfluence banyak orang yang bilang kalau #c...
Enjoy your weekend guys 💄
.

Info makeup : 0822...
Trying out my new face palette from @wearewckd Dee...

Advertisement