OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I Love Burger⁣She Love Sushi⁣⁣Tapi sebenarnya i love both of the hehehe. Iya iya, cita-cita kurus mah jadi susah diraih kalau masih makan sembarangan. Sesungguhnya lagi belajar juga untuk clean eating, and i enjoy it. ⁣⁣Cuma intensitas untuk belanja sayur-sayuran nih yang masih kebanyakan magernya untuk pergi ke supermarket. ⁣⁣Ada yang punya resep salad atau dressing salad kah? Mau dong dibagi....buat variasi. ⁣ 📷 @putritaruno ⁣ #burgushi#lifestyleblogger#clozetteid#bloggerperempuan
post
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Nungguin antrean orang-orang masuk di gerbong kere...
Swing your dress, Monday isn't so bad, Clozetters!...
Yakin di Maldives ngga ada warung💁🏻‍♀️...
こんにちは , 先祖返りの日曜日
#Clozet...
Clozette Ambassador @priscaangelina is counting do...
When someone says you can't do it ! Do it twice an...
Back to black 🖤
.
.
.
Outfit details:
Dress @za...
Cloudy with no chance of meatballs. #clozetteid
What will be your favorite items on December? Mine...
Wake me up when December ends 😴 .
.
.
.
.
#what...

MORE FASHION POSTS

Lifes is journey to find the people weird like you...
BERSIHIN MAKEUP ANTI RIBET 🤪
-
Akutu suka mager...
Full video on my Youtube channel ❤️
Kalian pasti tahubkalau tipe kulit saya kering dan...
Life is short ! Buy the serum

Inframe : @raikubea...
Me and the girls 💃🤸‍♀️👩‍🎤
.
.
...
Halo kak @serenadecollection, tasnya ucul banget. ...
I Know i dont have a perfect body ! But i have a p...
When life gives you Monday, dip it in glitter and ...
I’m addicted with beautiful (pink) places, and @...

MORE BEAUTY POSTS

Mini cosmetics from Ultima II. Semuanya sangat mem...
Trying out my first time shaking modeling mask blu...
We all get a little bit tired of matte lip creams ...
Kecuali pas potong rambut full, aku selalu potong ...
I've been a beauty editor for six years and these ...
Masih belum bisa move on sama makeupnya kak @nabel...
Halo, apa kabar hari Senin?
Hap Hap! Lawan antukn...
RIBBON 🎀
CHRISTMAS CHALLENGE DAY 12/25
🎄 #25...
X2 Seduction ini nyaman banget ternyata ya ampuunn...
Buat kamu pecinta produk Korea, ada kabar gembira ...

Advertisement