OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
about last week, request Bu @carolinmalie untuk post these photos. jadi sebenarnya aku ngga pede untuk upload foto-foto ini karena diambil saat kondisi infeksi mataku lagi parah-parah nya tapi udah kelanjur janji photo. padahal pagi itu mataku bengkak parah, sembab dan susah melek, belum lagi wajah juga ikutan membengkak. i didn't even look like myself 😂
tapi kenapa ga keliatan di foto-foto ini? karena @picsart to the rescue! di beberapa foto aku edit mataku supaya ngga terlihat seperti habis nangis patah hati 2 hari 2 malam 🤭

Photo by @sweet.escape ♡









#clozetteid #ootdinspo #beautifulmatters #lookbookindonesia #theheartcaptured #thehappynow #wheretofindme #ファッション #스타일 #コーデ #littlestoriesofmylife #neutraltones #alliseeispretty #todaysgoodthing #slowandsimpledays #momentsofmine #neutrals #ofsimplethings #postitfortheaesthetics #myeverydaymagic #stylehunters #ootd #goopgo #magicedit #singapore
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE BEBELICIOUS POSTS

Missing our gym session together, partner! @caroli...
drink your coffe and stay inside.stay happy, healt...
eyebrows check #paywithsmile
6D Advanced Microblad...
Friday is time to beast! It's Muaythai day!Proud s...
not your average witch






•...
good hair day courtesy of @carolinmalie my ultimat...
Saturday morning well spent with @carolinmalie & C...
late birthday celebration••••••• #clo...
boots that are made for walk! #mangoindonesia

...
Minggu ini saya banyak belajar jika hidup sehat it...

MORE FASHION POSTS

Kangen deh ke lantai 27🏢, sarapan di kantor, ma...
Summer mood is already here, brought by Clozette A...
i’m back with dem creative makeup feat. my new s...
Mary-Kate & Ashley Olsen Just Launched A Line At K...
What's #bestdress without Everbest apparel? Yuk ta...
I really 🖤 this playsuit! Just add a pleated sk...
The perk of being working from home is able to dre...
no caption needed ——— comfy dress from. @sty...
Be stubborn about your goals, but flexible about y...
Three things you can't recover in life.
__
The mo...

MORE BEAUTY POSTS

Kalo travelling atau bawa makeup ke kantor suka be...
i’m back with dem creative makeup feat. my new s...
"There are times in our lives when we have to real...
Buat kalian yg sering ribet keringin rambut pake h...
70 Medium-Length Hairstyles to Steal From Celebs a...
Sebagai sobat rebahandi masa #SocialDistancing dan...
Sebelum geser ke slide dua, ada yang mau tebak dul...
Siapa niih yang seneng dapet hadiah? Suka deg-deg ...
#Latepost
Mumpung jerawat lagi mereda, jadi kanvas...

Advertisement