OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Sama yang ketempelan lagunya @weareone.exo Obssesion? Aku paling suka yang partnya Sehun & Baekhyun, makanya kali ini bikin makeup ala Sehun. Pas banget punya blazer kuning nyolok gitu, walau aslinya udah sempit banget hahaha. Produk yang digunakan :✨@spexsymbol X2 Glam Aquamarine✨@mybeautypediaid Catrice HD Liquid Foundation✨@catrice.cosmetics Light Correcting Serum Primer Candlelight✨@maybelline Fit Me Concealer✨@catrice.cosmetics All Matte Powder Transclucent✨@catrice.cosmetics Sun Glow Matt Bronzing Powder✨@focallurebeautyid Endless Possibilities palette✨@catrice.cosmetics Kohl Kajal White✨@venuscosmeticind Volume Mascara✨@justmiss_id Eyebrow Pencil✨@altheakorea Water color Creamy Tint 020 Strawberry Cream✨@venuscosmeticind Matte Lip Cream Myscelia✨@glamierre Solar Glow eyeshadow palette... #KpopMakeup #kpopmakeuptutorial #makeupKpop #EXO #EXOObsession #EXOSehun #SehunObsession #tutorialbyConietta #clozetteID
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

ATTN: You Can Wear These No-Show Socks With Any Ki...
Yogyakartay
DUMAI x LUME, Besties series from @arra_beauty ...
HAPPY BIRTHDAY @elsheskin!! #Elsheskin ulang tahun...
Meski baru pertama berkolaborasi, Kim Seon Ho dan ...
hi lafs, hari ini aku habis main ke @ayokepo. disa...
Happy Anniversary 6th @elsheskin🥰 Udah dari Sep...
It has been more than two weeks of January. How is...
Welcoming the Year of Rat with @cottonink! Bisa di...

MORE BEAUTY POSTS

I am obsessed with #SeaTox 🧜‍♀️ from @bat...
Sehepi itu ketemu lipstick lokal, dengan kandungan...

Uni suka pakai Lip Matte @arra_beauty karena a...

Uni suka pakai Lip Matte @arra_beauty karena a...
ON THE BLOG: Revlon Super Lustrous Matte Is Everyt...
Gagal membuat alis bisa memengaruhi mood-mu sehari...
MaskerAide™ Rose All Day - Rose Gold Peel-Off Ma...
Happy Anniversary 6th for beloved brand @elsheskin...
"幸福很简单,总是感谢我们拥有的.."
...
Saya lupa kapan terakhir kali pakai bedak, maskara...

Advertisement