OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Isn’t it funny how the universe works💁🏻‍♀️ Suka berpikir ngga yang jauh eh jadi deket..yang tadinya deket banget sekarang gone lost ngga tau dimana😊 Some people live in distance but still close tou our heart but some others are gone nowhere 😚 Don’t be confuse this is just how the universe works for us. They’re put the best people and vibes in our life. The rest is up to us..we are the one who decide what to do to handle this LIFE💕 .
.
📸 @eka_vaganza 😘💛
#ceritaperjalananicha #thoughts #clozetteid #positivevibesonly
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE BUDIARTIANNISA POSTS

Too busy of looking Good then you forget of how en...
The Golden Sunset and No Filter Needed💛...📸 ...

Kalau bicara Collagen pastinya kalian langsung...
Beautiful sketch by @dindaps 💛 Swipe left for t...
Makeup Ig Story #ichamaucerita sebelum bilang Hola...
Sending you a little sparks of sunshine💛 No mat...
Just right before bed time..wanna post some pictur...
Parisienne Daily Look Oui 💋⁣
Inspire by the P...
On this kind of day when all you need is to belief...
Jatuh Cinta sama Hidup⁣Setelah berbagai ungkapan...

MORE FASHION POSTS

Nagih dah bikin Hand Dancing beginian 😂😂😂...
Udah sebulan warnain rambut di @hairnerdsstudio @a...
Aku mau cerita tentang #nursingwear alias #bajumen...
Jan 26, 2020
As you may know, aku tu jarang banget...
Udah lama gak foto ber3 🖤
.
.
.
#clozette #cloz...
Day 2 imlek, mall rame, toko mainan pada sale.... ...
Udah lama gak foto ber3 🖤
.
.
.
#clozette #cloz...
Red is to mainstream for CNY.. Let's go with green...
Finally I got you!!!
.
.
.
#hellokittycarrier
#He...

MORE BEAUTY POSTS

Twiggy makeup inspired in Pantone color of 2010 ...
How to Use a Heated Eyelash Curler
waiting here for someone
without you for the first...
__
Beberapa waktu yang lalu, pas wajah masih rame ...
__
Wardah Matte Fit Powder Foundation
_
This is th...
Empties shared by Clozetter @suniims! Simak Beauty...
Lagi. Kangen. Rambut. Panjang. Qu. He he🤓 .
.
....
Lakme Cushion bener bener sip, hasilnya bikin puas...
Habis sincia an males hapus makeup. Uda kenyang pe...
Happy weekend, selamat berkumpul dengan keluarga. ...

Advertisement