OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Counting days to 2020, thousand of wishes whispered.

Gak muluk-muluk, apa yang kamu mau? Me: stay healthy as that’s the key of every single activity to reach all the goals and achievement.

Menutup 2019 ini diingatkan lagi untuk selalu jaga kebugaran badan. Banyakin gerak lagi supaya lemak yang mengantri minta dibakar segera lumer, dan perkuat organ dengan nutrisi. Sadar kalau makannya banyak yang bener, udah paling pas emang andalin asupan tambahan lewat suplemen. Untuk menentukan jenis dan porsi yang tepat, @jovee.id menjadi semacam asisten pribadi. .
.
Jovee sudah ada si App Store dan Playstore, install sekarang ya untuk dapat rekomendasi yang sesuai kebutuhanmu

#sehatbarengjovee #resolusi2020 #clozetteid #lifestyle #sporty #healthylifestyle #happyhealthyme
post
see more from this collectionInstagram

MORE NAGACENTIL POSTS

Ada kala sedang ingin menjadi perhatian, bukan den...
My first experience with sushi is like: eewh raw f...
The only way to win with a toxic person is not to ...
Be brave When you are brave, you empower others ar...
Every year has its own path. 2019 for me was full ...
Eksplorasi kopi
Latte and orange juice, not a bad...
Wearing second hand clothing because why not?Ada b...
Restroom is the most favorite spot to take a selfi...
It takes a couple of years to have a bump!

A remi...
When did the last time you meet and interact with ...

MORE FASHION POSTS

Worry Free!

Pose kece di dalam bubble baloon gak ...
Baru punya pengalaman travelling ke beberapa desti...
BE DIFFERENT, SHOW YOURSELF, BE WEIRD, AND LET YOU...
udah punya ide buat cny nanti? udah tinggal hitung...
shoes of the day by @studiokenka ——— wearing...
Loving this dress by @ramuneshop !! It’s so vers...
Heyyy: What Does the Dress Code “Dressy Casual...
Just like Clozette Ambassador @lidyaagustin01, we'...
👸🏽💭........... #clozetteid #photography #b...
When life gives you lemons 🍋Make a Lemons cake ...

MORE BEAUTY POSTS

Buat mentemen yang konsen dengan produk beauty sep...
ulang bikin video ini 6x (swatch lipstick 120x) de...
Acne care set series. Full review on my blog sis
Minggu ini mau coba 4 varian Peeling Pad and Refin...
ulang bikin video ini 6x (swatch lipstick 120x) de...
@mokomoko_id My Precious Lip Cream :1) Dreamy Nude...
Bagi penggemar kosmetik dari Korea Selatan, mungki...
Produk yang wajib aku bawa 😊LabNo 4SP Safe Aqua...
#reviews JOYLAB "Whipped Cream Mask"....After usin...
🌹FACE :
1. @makeoverid Ultra Cover Liquid Matt...

Advertisement