OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Malam minggu masih sendiri? yak udah dinikmatin aja 🤣 ....Finally I get this vintage jeans from @shopee_id and this quality so good 😍😍😍😍 posenya brasa kayak jalan di angin ya 😂😂..... #clozette #clozetteid #vintage #jeans #shopee
post
Categories : party, shoes
see more from this collectionInstagram

MORE PARTY POSTS

Who made shoe contact before eye contact like Cloz...
Everyday may not be good.But there is something go...
You might not be able to always understand what's ...
Plum blossom ( Meihua ) symbolizes as perseverance...
Clozette Ambassador @priscaangelina was in carniva...
Replacing me is easy,But finding a vibe like meis ...
udah punya ide buat cny nanti? udah tinggal hitung...
Just like Clozette Ambassador @lidyaagustin01, we'...
Clozette Ambassador @katherin struck her adorable ...
When they ask you,“Why you’re doing too much...

MORE FASHION POSTS

Review sunscreen yg aman untuk bumil udah up nih, ...
Jadi ini adalah minuman collagen yang terdiri dari...
Haji Mamat Haji Dulloh, (cakep!) kaki item amat, m...
Almost there.
Yok, bantuin yok. Nyebrang jalan #An...
Makeup Collaboration dengan @Beautiesquad dan bebe...
lunar H-1 with my comfort zone @shopatvelvet ✨
...
Kionghi Kionghi !
This is soft glam makeup tutoria...
wow.. versi ekspress ya.. hope you like it. jangan...
Seneng deh bisa buatin bekal si kecil dengan tema ...
The woman who follows the crowd will usually go no...

MORE BEAUTY POSTS

"Being rich rare of happiness, being humble rich o...
Amaranthine 😊
Martinez. Ada yang pernah coba guys?
Thank you so much clozette 🎁
|| REVIEW ||
•••
Tropical Bali adalah brand ...
DAILY AND WEEKLY ROUTINE SKINCARE

Sebelum bungkus...
Kalau di tahun 2019 lalu aku ikutan makeup collabn...
All dressed up to 拜年 this Chinese New Year, wr...
Skin and Travel friendly : Avoskin Perfect Hydrati...
Medi-Peel Luxury 24K Gold Ampoule merupakan Serum ...

Advertisement