OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
“It’s a twin thing. 10 tiny fingers, 10 tiny toes, 2 babies to cuddle, 2 babies to snuggle, 2 babies sleeping side by side, 2 babies growing side by side, 2 babies chatting, 2 babies giggling, 2 heart melting smiles, 2 heart melting kisses, 2 best friends to share their life together, with double the hugs and double the love!” ❤️✨ #KisahAraya_______PS: yg suka nanya "kenapa jarang post foto or video twinnies lagi?" Soalnya gue males foto or video twinnies dicuri jd ya udahlah gue sangat membatasi aja ye kan~ 😪 #clozetteid #singlemom #mombloggerindonesia #mamablogger #twinmama #twinmom #blessedwithtwins #twinning #twinslife
post
5 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram

MORE FASHION POSTS

Buat yang bibirnya suka kering ayo merapat🙋🏼...
Canoeing inside mall? Why not 🤣
I add the sunli...
.
.
Happy Sunday ..
Udah mulai banyak undangan res...
#reviews 🌱NEOGEN "Green Tea Real Fresh Foam Cle...
Ada yang paling gue inget dari @marchellafp saat d...
I choose you.
And I'll choose you, over and over a...
~ May your Sunday be Blessed with Love, Joy, Peace...
Would you like an adventure now, or shall we have ...
Sunday Morning Ride.. 😎
.
Akhirnya bisa nyolong...
Sleep is indeed, the best meditation 😚! #Clozet...

MORE BEAUTY POSTS

Bebaskan Kulitmu Dari Kotoran Dan Sisa Makeup Deng...
Siapa yang gak bs skip contouring dalam make up ro...
Closed up makeup look for CNY Dinner 🐉✨ Hope ...
Happy Sunday all ❤️
.
Eyeshadow @imagicaliexpr...
Kalau punya rambut panjang masalahnya pasti kalau ...
Kalau ke @lineation.salon pasti aku nyobain Hair T...
Kalau ada yang tanyain makeup difoto lama itu rasa...
MAKE UP LOOK 1,5JUTA NIH 🤭

Eh..becanda dink. I...
Skincare pagi yang ku punya hanya ini..

Garnier T...
Kena Cahaya wajahku enak banget diliat... Asli nya...

Advertisement