OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Will be giving away some stuffs that I purchased but never used! Daripada gak terpakai dan cuma tertumpuk di rumah, lebih baik dioper ke yang beneran mau pakai. Tenang rules gak ribet kok, aku pun gak mau merepotkan diri sendiri ngecekin macem-macem hehehe. Aku akan mulai posting di story malem ini yah, keep an eye out! 😉

Btw this shirt dress is sooooo lovely! Gak cuma environmentally friendly but also ibu-ibu friendly with the front buttons and the oh-so-nice fabric. @kembangtjelup
#clozetteid #ootd #lookbookindonesia
post
5 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

My first ever facial skin treatment! Talk about en...
Which comes first: self-love or happiness?

It's e...
Weekend kemarin menyempatkan quick date sama paksu...
Trying to take an outfit photo with a baby who's l...
Enaknya Owen udah bisa berdiri dan belajar jalan a...
A couple of hours left until our year end break of...
It is not about what goes on around you. It is abo...
When people ask what my 2019 resolutions were. ...
Nobody can do you better than you.
#clozetteid #o...
An alternative way to wear your button up dress: w...

MORE FASHION POSTS

..
Happy Val Day everyone 💛

#clozetteid
It's only take a little me time, while dadda holds...
2 produk terbaru yang aku pakai 2 minggu belakanga...
2 styles of how I wear this Bally Scrunch Dress fr...
Kewajiban kalau ke @ikea_id, foto di lorong layana...
.
Hoping for more good days
If you believe me
Hopi...
Karena kulitku sensitif jarang banget bisa nemuin ...
Oh... Bring back my weekend, please... 🥺🥺
.
...
“No matter how good you are, someone is always g...
Captured some of the best moment in my life 💞
-...

MORE BEAUTY POSTS

Yayyy! Ada postingan baru di bekikaroom loh. Revie...
High End Skin Care - @esteelauderid
Kacau parah ka...
.
Setelah sekian lama tidak menulis review, hari ...
Woohoo, aku lagi suka sukanya nih bersihin muka pa...
Happy Sunday guys, hope you're having a good weeke...
𝗔𝘀𝗮𝗹 𝘄𝗮𝗷𝗮𝗵 𝗸𝗮𝗹...
Salah satu cleansing oil favorit dan ini bener ga ...

Advertisement