OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Gong xi Gong xi..
Bentar lagi Chinese New Year, siapa nih yang excited?
Masih pada dapet angpao ga? 😆 #ngarep

Siapa tau ada yang nyari inspirasi makeup look buat CNY, here's the list of my makeup look:
@byscosmetics_id Peach Eyeshadow Palette
@byscosmetics_id Cream Blush Palette
@thebalmid Hilite and Contour Palette
@dlouver_eyelashes Eyelashes
@kissme.heroinemake Eyeliner
@maybelline Fashion Brow Duo Shaper
@esteelauderid Pure Color Envy Lipstick

Nail gel by @lace.beautybar

In collaboration with @makeupbyedelyne @bandungbeautyblogger

#chinesenewyear #cnymakeup #makeuplook #redmakeup #beauty #baliblogger #BaliBeautyBlogger #makeupcollab #Clozetteid
post
7 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JCLIANI POSTS

"Please... Let me have them all!" 🥺🥺🥺. #Cl...
Eating face = don't disturb me - mode ONWhat's you...
Reality when you try to take pic with baby...Nothi...
Latest addition to my Skincare regime!@frudiaindon...
I'm shining brighter than a diamond ✨😆
-
Lagi...
Mager bersihin muka...Siapa yang suka begitu? Sama...
2019 has been a journey...All the best moments... ...
Christmas is everyday, don't you agree?Sadly in Ba...
Edisi dibuang sayang.. #Clozetteid #merrychristmas...

MORE FASHION POSTS

Terkadang Tuhan itu ngasih yang memang kita butuh ...
Menutup malam dengan bahagia karna berawal dari ik...
Siapa nih yg tangannya suka gatel pencetin jerawat...
Besok open order scarf @wearingklamby terbaru, adu...
Yang nanti, semoga kamu.

#negeridiatasawan #cloze...
Perut sm bleber 😂 *HAHA* , Please Hujat aku #eh...
Perhaps I'm indeed a #witch 💜
.
Going #purple b...
It’s okey if you don’t have a good body, becau...
Setuju gak sih makin lama IG makin menurun?? di fe...
Another cute place @txokojakarta ❄️
__________...

MORE BEAUTY POSTS

Getting old is a bless.
Sederhana saja: karena gak...
Say good bye to your oily greasy hair with this tr...
My Travel Mate! Hampir tiap minggu, Yuki selalu tr...
Hii everyone! Udah tau kan somebymi punya product ...
Yang wajib dicoba pas ke Pasar Baru:
.
.
- Menyusu...
Bania Soothing gel from @swld_korea 🥰
Soothing ...
Pretty Jacquelle gank to start 2020! Image shared ...
𝐆-𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧𝐞 𝐇𝐲𝐝𝐫𝐚...
Seneng banget bisa seru-seruan di Beauty Class-nya...
Saat first date pastinya kamu enggak ingin harus c...

Advertisement