OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Finally Friday!
__
Biasanya excited banget ketemu Jum'at karena weekend bisa recharge energy ya kan. Tapi karena masih berstatus self quarantine jadi yaudah maksimalin aja aktivitas di rumah gengs. Minggu depan gantian nih wfh nya jadi aku masuk kantor hohoho. Jaga kesehatan ya semuanya. Happy Friday!
__
Dress : @8wood
Outer : @bymiladiyah
#ClozetteID #LifestyleBlogger #dirumahaja
post
4 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VITRIEMAULANI POSTS

Ramadhan tinggal beberapa hari lagi nih guys. The ...
Bisous Bisous 💋
.
.
.
.
.
.
.
📷 : @satya_agu...
Edisi kangen kantor #capsulewardrobe
_
Beberapa k...
▶Okay, I'm bored in the house and I'm in the hou...
Walk that extra miles and thank yourself later for...
Walk humbly, talk politely, dress neatly, treat ki...
Ramadhan sebentar lagi 💕
.
.
.
.
.
.
.
👗: @b...
Put on that cute outfit you've always wanted to we...
Okay, gotta admit i miss dressing up for work and ...
Three things you can't recover in life.
__
The mo...

MORE FASHION POSTS

Words cuts.

Too often people finds it so easy to ...
Gemstone soap using @saboon.id x @sekalilagiyuk DI...
This year’s Raya outfit, complete with mask 😷...
Apa kabar kalian? Masih waras? Aku mulai goyah kar...
Two products I got from @kumurabeauty @kutekmuraho...
Got my lip and eyeliner supplies from @kumurabeaut...
Going out to the sun without worry with a proper o...
PRODUK LOKAL 200 RIBUAN ✨⁣⁣
⁣⁣
FACE⁣...
Siapa yg masih WFH untuk 1 - 2 minggu ke depan? Si...

MORE BEAUTY POSTS

Di rumah aza bukan berarti jadi males merawat diri...
This New Mascara Gives Me Lash Lift Effect
#sufferwithme Makeup Challenge 👉🏻👈🏻
Ki...
I don’t have much recomendation style of my hair...
#oplaschallenge kalo pas abg beneran begini gak ba...
Apakabar semua? Semoga tetap sehat ya dan tetap st...
Kesel ga sih kalo liat rambut lepek dan ga ngemban...
This concealer hacks will blow your mind : https:/...
And somehow I prefer the more natural kind of make...

Advertisement