OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I present to you, my 7th and final look for #MindysRainbowChallenge
: U for Ungu alias Purple, but in this case i'm leaning more to lilac and violet.

I love soft purple, warna-warna violet lilac gitu adalah warna favorite ke 2 ku setelah pink tentunya hehehe. Katanya nih, purple itu representing royalty, wealth and luxury - in this context i see it as a reminder that no matter how rich and successful we are, we're still just a speck in this universe yang semua harta dan kekayaannya ga akan ada artinya kalo God and universe decide to.
Mau sekaya apapun juga ga bisa lari dari virus Corona, kalo Prince dan Princess aja busa pada kena, ini nunjukin banget kalo at the core, dari mana pun asal kita - we're all just human and we're all the same. So let's unite, help each other, do what we can, do our parts dan hopefully our lives can resume faster than we all fear for.

Masih ada waktu sampe akhir April untuk create 7 looks inspired by 7 colors of the rainbow 🌈 yah, 1 follower will be receiving a care pack from yours truly.

I will be back with other looks, other challenges and other distractions 🤣. #quarantine #quarantinechallenge #dirumahaja #clozetteid #sbybeautyblogger #makeup #ilovemakeup #orange #orangemakeup #clozetteid #sbybeautyblogger #bloggerceria #beautynesiamember #bloggerperempuan #indonesianfemalebloggers #girl #asian #makeupchallenge #bblogger #bbloggerid #influencer #influencersurabaya #influencerindonesia #beautyinfluencer #surabayainfluencer #indonesianbeautyblogger #surabayabeautyblogger
post
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Ada yang sudah mulai pusying kebanyakan santen?!
....
Jadi hari ini coba pake foundation yang shade nya ...
Cara Pakai Sheetmask dengan Rapi✨
sebuah prestas...
Swatches of my blush collections💞
Swipe for det...
SSSTTT.... 🤫🌈 .
.
Terkadang diam adalah cara...
PINKY GLITTER⁣
And Anything ROSE-GOLD⁣

Wih...
When it comes to experiences with toxic or simply ...
Vit C overdose 🧡🍊 New @innisfreeindonesia Je...
𝐑𝐚𝐝𝐢 𝐒𝐤𝐢𝐧⁣

•Radi S...
MUA by me..
Yes or no 😊

MORE FASHION POSTS

Buat setiap hentakan sepatumu di-notice oleh kelua...
Couldn't take my eyes off this superb fresh packag...
Thank you so much Kajolers for the surprise 😍...
Masih edisi cantik selama #diRumahAja . Masih suas...
orange you glad the weather is warmer 🍊


Downy Mild & Gentle ⁣

Alhamdulillah ...
— She’s worth whatever chaos she brings to the...
“Where there is a woman, there is 𝒎𝒂𝒈...
‘When somebody loved me
Everything was beautiful...

MORE BEAUTY POSTS

Love Beauty and Planet
Zuzur mager betul. wkwk.
.
Deets:
- @pondsindonesi...
Dulu,
sering banget take foto d bawah sinar mataha...
There is no more profitable investment than 𝙞...
Tadaa! My favorite perfume now comes in a form of ...
Abis selfie pke cam laptop uwu🧃💗
Btw apa cob...
Diperkaya dengan Allantoin, zat ini sangat cocok u...
[SWIPE FOR BEFORE AFTER RESULT]
Here it is! The f...
Foundation @roseallday.co ini punya tekstur yg lum...
Elissabat from @monsterhigh! Swipe!
.
Tutorial com...

Advertisement