OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Juggling Mommylyfe in between with work as a content creator, writer, and (trying to) be in style & beauty. Skincare Junkie wndrldofmine.blogspot.com

Instagram

Si anak gaya walopun #dirumahaja udah berapa hari ini selalu pake baju yg bagus barengan sama maminya.
biar tetep semangat dan gak bosen bajunya itu mulu yeakan
-
ini baju bagus dipake tidur lho semalem hahaha
masnar pake baju dari @bebe.craft 🤎
see more from this collectionInstagram
+ View more details
missing my time out-there. Making content, making friends, and get some fresh ideas.
-
As a freelancer, to go out is one of those fun time to do all that while earn some $$$ (mostly)
But again this time nothing important than stay at home, be safe, and stay healthy.
-
We gotta thru this, heads up for self employment person & small business trying to hang in there!
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hayoooo pasti lebih sering makan makanan instan ya #dirumahaja? sadar gak sih sebenernya buah sama sayur juga instan? Iya, buah tinggal potong makan, atau jus terus minum. Yaaakaan?-Sayur cuci bersih, ditumis, atau jadiin salad tinggal cari dressing yg pas. Kan gampang banget tuh? Hihiihii-It's easy to caught up on instant food while #selfquarantine at home but don't forget to incorporate fruits & veggies to boost your immune system. Because that's what we needed the most right now. True?- Stay healthy and keep safe everyone. This too shall pass 🙏🏻 Bismillah, Insya Allah.
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sensibio H2O is celebrating their 25th year! Of course, most of you know this @bioderma_indonesia micellar water is one of my personal skincare. And I do believe most of you try and use this one too before. Yes?-I like how light and water based but still powerful to wipe away the dirt and makeup from our skin. Also it doesn't leave any uncomfortable feeling after. -This 25th year limited edition bottle is out for sale now, so grab while you can! ✨Also read it on my blog about the Sensabio Toniq! click the link on bio :)-@clozetteid #25YearsAnniversary #RespectMyChoices #BiodermaIndonesia #SensibioH2O #SensibioTonique #BiodermaXClozetteIdReview #ClozetteIDReview #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Udah kayak stylenya @victoriabeckham belom nihh? gimana2?
wkwk monmaap halu yah bosen di rumah 🤣😂😅
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selagi #dirumahaja pada ngapain nih? kalo gue bakal beberes. Karena males ikutan kelas olah raga dengan sikon kayak gini, beberes bisa jadi penggerak badan supaya gak males dan keringetan kayak work out jugalah haha.Selain itu rumah jd keliatan lebih "marie kondo" 😂-Kalo kamu ngapain aja di rumah? boleh kok Netflix and chill wkwk karena abis beberes gue jg mau netflix sambil kerja di laptop (yaudah sih gak selesai2 kerjaannya ahahahaha) - #clozetteid #homedecor
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ini gaya kita waktu weekend jalan-jalan.Sekarang si di rumah aja dulu ya gengs! 😎-Taken by bulenya masnar @mawarangesti
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Because looking neat and polished can boost your mood for the day.
.
Especially for mothers, simple thing like this can make you happier. Yeah? 🤗
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Karena hitam dan putih adalah isi hampir semua lemari gue 😂
Anyway, udah agak berkurang kok tapi. Ada netral lainnya.
-
Jadi inget dl pas kerja di majalah malah item semua biar look polish, stylish dan edgy. 🤪
Kalo kamu di lemari paling banyak baju warna apaa?
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top