OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A jeans & t-shirt kinda girl who lives in her flip-flops, wears her heart on her sleeve, says what she thinks, has daily “dory” moments and is happy this way.

Instagram

Salah satu spot sunset di area Parangtritis tanpa harus ke pantai adalah tempat ini. Bukit Paralayang. Dari namanya jelas kan tempat apa ini. 😂 Ini naik lagi ke atas bukit dari Pantai Parangtritis. Kemarin mobil ga bisa lewat karena abis hujan dan jalannya licin. Takut tergelincir. Jadi lah seperempat perjalanan, jalan kaki nanjak-nanjak. Pegel coy. 😂 Cuma ya apa sih yang diharapkan dari langit Jogja selepas hujan? Dapet segitu juga udah bagus. Biar ga sia-sia amat gue mendaki bukitnya. 🤣🤣..... #bukitparalayang #bukitparalayangparangtritis #bukitparalayangwatugupit #parangtritis #jogjakarta #wheninjogja #explorejogja #travel #travelgram #instatravel #passionpassport #shotoniphone #sunset #scenery #nature #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It has been more than two weeks of January. How is 2020 treat you so far? Me, is exhausted, felt like I was being chased by something unknown. 😅..... #coffee #coffeeshop #book #work #worklife #exhausted #january2020 #chased #dream #life #goals #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Standing, looking out of the window makes me wish I had a door. :)..... #window #door #readbetweenthelines #sunset #afternoonsky #overthewindow #whpwindow #whpsunset #shotoniphone #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Setelah sekian lama kalo ke Jogja ngga pernah kepikiran main ke area Parangtritis, kemarin iseng lah main ke sini. Ternyata banyak tempat-tempat baru yang yaaa bisa lah dikunjungi tanpa harus mampir ke Pantai Parangtritisnya. Salah satunya taman bunga matahari depan gumuk pasir ini. Buat tempat yang HTM-nya cuma 5000 rupiah saja, ya lumayan deh buat photo-photo sama dapetin langit merah-merah dari Pantai Samas. Aslinya yang dijual di tempat ini taman bunga mataharinya sebenernya. 😄😄..... #flowerpark #bantul #pantaisamas #parangtritis #gumukpasir #sunset #afternoon #wheninjogja #explorejogja #scenery #nature #travel #travelgram #instatravel #passionpassport #shotoniphone #ootd #clozetteid
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Travel. So you will figure out how beloved your starting point was.
.
.
.
.
.
#window #shadow #windowplane #silhouette #whpshadowplay #whpsilhouetted #travel #travelgram #instatravel #airport #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gimana 7 hari pertama di 2020? Masih ok atau udah mulai sambat? 😂😂 .Dari pada sambat, mending inget-inget memori liburan terakhir. Keisengan ini, ikut VW Safari Tour dengan itinerary sunrise di Punthuk Setumbu, Gereja Ayam dan keliling Desa Wisata seputaran Borobudur. Seru juga. Perlu ditulis di blog ga ya? 🤔..... #vwsafari #vwsafaritour #desawisatacandirejo #borobudur #magelang #wheninmagelang #vacation #getaway #nature #scenery #travel #travelgram #instatravel #shotoniphone #ootd #clozetteid
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
2019 was a rollercoaster ride. Too many ups and downs. From the happy beginning to the broken feeling and loosing trust to finally reign and surrender. One major decision was made. You know what it was. 😅.Well here I am. Throwing up all the negativity and ready for 2020..Happy new year!..... #firstday #1january2020 #newyear #newyear2020 #nye2020 #throwback #glimpse #travel #travelgram #instratravel #agony #shotoniphone #ootd #clozetteid
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top