OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Selama periode #dirumahaja gini emang harus melakukan banyak aktivitas biar ga cepet bosan. Selain ngerjain kerjaan kantor, nonton korea, main games, dan belajar masak jadi aktivitas andalan sih. Cuma udah lebih dari sebulan lama-lama jenuh sih.

Apakah ini pertanda aku harus kembali explore makeup stuffs? 😂 Boleh dong gengs rekomendasiin makeup baru yang kece. Makeup yaa, apapun itu; complexion maupun decorative. Boleh highend dan drugstore. Thankyouuu! 💖

#shinebabyshine #theartofslowliving #motd #cupoftheday #feelfreefeed #lovelysquares #darlingdaily #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #Beautiesquad #JakartaBeautyBlogger
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Well, Im always be happy back to @erha.dermatology; and will try their new Treatment Truwhite InstaRadiance by IPL 😌🙃 which can give instant brightening and glowing effect, anti aging and increase hydration in face. Cant wait to see the result! ✌ #BrighterForsure #ErhaClinic #ErhaApothecary #ErhaSkinHairandLaserExpert #Truwhite #TRUWHITEINSTARADIANCE #IPL #GlowingSkin #kulitcerah... #dailyskincare #skincareroutine #keepitsimple #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #whitefeed #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #simpleandpure #JakartaBeautyBlogger
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Emang paling happy explore makeup saat mau hadir ke kondangan ❣ Dan kali ini sekalian kolaborasi sama temen-temen @beautiesquad buat bikin makeup kondangan anti gagal bikin mantan moveon 🙂🙃🙂🙃 #Beautiesquad #BSJuneCollab #BScollab #KondanganBarengBS #MakeupKondangan
.
.
.
.
.
.
.
#shinebabyshine #theartofslowliving #motd #lovelysquares #theeverygirl #chasinglight #finditliveit #thesimpleeveryday #minimal_perfection #minimalism #weheartit #blog #dailylife #igdaily #bloggerlifestyle #beautybloggerindonesia #bloggerlife #bloggerindonesia #clozetteid #lessismore #minimalove #simplicity #3x3 #3x3ofme
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top