OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

A beauty blogger, hair artist or you may call it hair colorist and a singer. my blog: deedeeyoung.blogspot.com

Daily Hero 101!_1. When you wish someone look at you like that the way mr. Hero looked at the food behind the camera_2. When you try to look cute af_3. When you want something but no one gib a f, so you try to pout and it works😂_4. Just posing cos you realized someone's taking picture of you fron your good side_Hope you have a wonderful day❤️.... #potd #vscocam #vsco #vscophile #exploretocreate #peoplescreatives #photoshoot #igdaily #vscodaily #instadaily #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseed #snapseeddaily #pets #webstapets #instapets #cutenessoverload #chihuahua #herothechihuahua #herochihuahua #onlychihuahuas #chihuahuafanatics #chihuahuaism #barked #9gag
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Punya rambut panjang berasa glorious banget, padahal mah aslinya... B aja hahahaSoalnya terakhir rmbut panjang tuhh 2013/14, sejak itu ga pernah panjang lg.Nicely trimmed and cut by @kanda_yuske@hysbeautybrand. Arigatou😊.... #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #magentahair #thedeehair #hairtransformation
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Can't believe that this is actually my hair.I used to have long hair long time ago but then once I cut it short, i never get the chance to grow it back the way it used to. That time I never truly took care of my hair, but as I got older, and through so many times of coloring and bleaching process, my hair needs alot of extra treatment it can gets.So i started to care for it, I use specific shampoo, alot of conditioners, scalp serum and oil, hair serums, oils and masks, heat protection spray (if I use hair dryers or curlingniron), less heat the better of course, and no warm water only cold😣.My hair progressively getting THICKER, LONGER, SHINIER, HEALTHIER and STRONGER! It's not the work of a week of hair treatments, but it took years and commitment and actual care for my own hair that gets me this far..I'm editing my hair care routine and showing you all products that I use atm, so maybe it can help you get your dream hair too😍 stay tune❤️.. #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #magentahair #thedeehair #hairtransformation
3 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mau share beberapa contoh hasil ngecat beberapa bulan trkhir ini❤️.Been doing this since 2013, yg dulu clientnya perbulan 5 aja udah Puji Tuhan banget, dan belum PD sama skill sndiri akhirnya mutusin kerja di salon dari 2015-2016, biar nambah ilmu dan dptin banyak pengalaman sampe akhirnya kelar kontrak memberanikan diri untuk bikin @thedeehair yg fokus bnr2 di warnain rambut.Perjalanan yang luar biasa Tuhan Yesus bimbing. Dari ga ada client tetap sampe ada client tetap yang bisa bulak balik dan slalu bantu promosi secara cuman2 dan yg bsa aku bales dgn memberikan hasil yg terbaik buat rambut nya dan BANYAKNYA UCAPAN TRIMA KASIH❤️.Sebentar lagi aku bakal ngelepas @thedeehair karena sekarang fokusku akan bukan ke karir dan kerja lg, tapi mulai ke "keluarga baru" yang sbntr lagi (taun depan) aku dan calonku bangun. Aku ga akan 100% ngelepas cuman merelakan hal kecil untuk hal yg lebih besar, awal yang susah tapi I truly believe everything has its own way. At least itu yg aku sadarin dari beberapa sharing yg kalian kasih kmrn lewat story aku.Kalo nanya knpa ga dilanjutin lg, bukan karena ga mau tapi aku memang ga stay di Tangerang lg nnti, i'll be so far away yg sebut tempatnya aja kalian ga akan tau hahaha🤣🤣But I do hope I still can do what I love the most even though it's not my priority any longer...@thedeehair #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #thedeehair
1 like
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku ngecat rambutku lagi warna pink. Yes I know emg waktu voting yg menang warna turquoise tapi aku msh pgn pink dan klo udh di cat turquoise agak susah ke pink lg. So, aku mau puasin dlu rambut wrna pink, abis itu baru deh turquoise 💙_Cat kali ini semua dari @miraclehair.id aku pake Arctic Fox Virgin Pink dan Porange. Aku ada bahas beberapa poin penting kalo mau ngecat warna ini di full video aku di Youtube❤️ link ada di bio._so what you guys think about my new pink hair?.. #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #magentahair #thedeehair #hairtransformation
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I feel like I'm me again ❤️Tho it's not exactly the color that I want but hey it will fade sooner or later and next thing you know it will fade lighter.So happy to be pink again.I might make people's eyes blinded by how pink my hair is. HahahaWhat do you think?.. #potd #potdindo #vscocam #vsco #vscophile #vscogrid #peoplescreatives #igdaily #instadaily #instastyle #fashionblogger #photooftheday #justgoshoot #vscogood #clozetteid #snapseeddaily #snapseed #exploretocreate #vscodaily #cchannelid #deedeeyoung #ragamkecantikan #beauty #deedeehairjourney #pinkhair #magentahair #thedeehair #hairtransformation
4 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The review's finally UP!
Aku dapet kesempatan untuk coba @lovebeautyandplanet_id
Murumuru Butter and Rose (pink) setelah coba yang Coconut Water and Mimosa flower (blue)
Aku udah review Body Lotion, Body Wash and Shampoo di account @theshonet aku, direct link ada di bio or type linktr.ee/deedeeyoung_.
So far I'm still loving the Blue one but the Pink one isn't that bad tho. Every variant has its different purposes, mine simply liking the blue one better in term of scents💙
Please do stop by my Shonet Review, it means so much to me😘 Thankyou for the efforts and supports. Love you guys❤️
.
Have a superb and lovely day
.
.
.
#lovebeautyandplanet #lovebeautyandplanetid #shampoo #bodylotion #bodywash #clozetteid #theshonet #cchannelid #sociolla #beautyjournal #promogajianlazada #lazadaID #theshonetinsiders #theshonetreview #lovebeautyandplanetmurumurubutterandrose #murumurubutter #rose #coconutwater #mimosa #mimosaflower #review #beautyreview #beauty #selfcare
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The review's finally UP!
Aku dapet kesempatan untuk coba @lovebeautyandplanet_id
Murumuru Butter and Rose (pink) setelah coba yang Coconut Water and Mimosa flower (blue)
Aku udah review Body Lotion, Body Wash and Shampoo di account @theshonet aku, direct link ada di bio or type linktr.ee/deedeeyoung_.
So far I'm still loving the Blue one but the Pink one isn't that bad tho. Every variant has its different purposes, mine simply liking the blue one better in term of scents💙
Please do stop by my Shonet Review, it means so much to me😘 Thankyou for the efforts and supports. Love you guys❤️
.
Have a superb and lovely day
.
.
.
#lovebeautyandplanet #lovebeautyandplanetid #shampoo #bodylotion #bodywash #clozetteid #theshonet #cchannelid #sociolla #beautyjournal #promogajianlazada #lazadaID #theshonetinsiders #theshonetreview #lovebeautyandplanetmurumurubutterandrose #murumurubutter #rose #coconutwater #mimosa #mimosaflower #review #beautyreview #beauty #selfcare
2 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top