OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

@Nona_HitamPahit | www.nonahitampahit.co| Digital Enthusiast on @COCOMedia.Asia and natural skincare @COCOBeautyAsia Beauty Blogger | Digital Warrior

Selamat malam! Selamat Jumat! ❤️⁣

Its weekend! Time to pampering yourself.⁣

For the past 2 months I'm in love with my skin condition. As a beauty blogger, you mostly try a new product from variety brands. Starts from makeup or even skincare. I used to never try vitamin C. I feel enough with my skincare routine that I always have; toner - serum - moisturizer/mask sheet. I do scrubs sometimes. As acne prone survivor, am dyin' to have plump and healthy glow skin. Been reading articles and did some researched about that. Turns out, I'm interested with vitamin C. ⁣

I believe some of you know what vitamin C for. In beauty industry, vitamin C serum known as 𝒂𝒔𝒄𝒐𝒓𝒃𝒊𝒄 𝒂𝒄𝒊𝒅 which is a natural water-soluble vitamin (Vitamin C). Ascorbic acid is a potent reducing and antioxidant agent that functions in fighting bacterial infections, in detoxifying reactions.⁣

So I'm luckily get a chance to try @skeyndor.id from @clozetteid . A Vitamin C serum from Barcelona, Spain. It has from 3 little cute bottles contains 6% vitamin C powder and formula Nikkol VC-IP. They claimed this formula can help to reduce fine line, dark spot, uneven skintone. ⁣

But yes, I do like it. After trying for a week. It doesnt feel burn even itchy. Love the scent which more like flowery rather than fruity orange (well, thats what I expecting when I open the tube). They suggested to use twice in a day. But for me, I use vitamin C only night time to avoid more oily on my face. ⁣

The texture it self quite thick and easy to absorb. But dont expect it will dry very quick. It leaves moist effect. As you could see on video, the vit C powder was on top. So you need to push to top botton to release the powder then shake it. Once you release the powder, you need to immediately and constant to use the vit C. I actually can use 1 bottle for 14 days. More review will be on the blog, tonight 😉⁣


⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴 #skincare
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selamat malam! Selamat Jumat! ❤️⁣

Its weekend! Time to pampering yourself.⁣

For the past 2 months I'm in love with my skin condition. As a beauty blogger, you mostly try a new product from variety brands. Starts from makeup or even skincare. I used to never try vitamin C. I feel enough with my skincare routine that I always have; toner - serum - moisturizer/mask sheet. I do scrubs sometimes. As acne prone survivor, am dyin' to have plump and healthy glow skin. Been reading articles and did some researched about that. Turns out, I'm interested with vitamin C. ⁣

I believe some of you know what vitamin C for. In beauty industry, vitamin C serum known as 𝒂𝒔𝒄𝒐𝒓𝒃𝒊𝒄 𝒂𝒄𝒊𝒅 which is a natural water-soluble vitamin (Vitamin C). Ascorbic acid is a potent reducing and antioxidant agent that functions in fighting bacterial infections, in detoxifying reactions.⁣

So I'm luckily get a chance to try @skeyndor.id from @clozetteid . A Vitamin C serum from Barcelona, Spain. It has from 3 little cute bottles contains 6% vitamin C powder and formula Nikkol VC-IP. They claimed this formula can help to reduce fine line, dark spot, uneven skintone. ⁣

But yes, I do like it. After trying for a week. It doesnt feel burn even itchy. Love the scent which more like flowery rather than fruity orange (well, thats what I expecting when I open the tube). They suggested to use twice in a day. But for me, I use vitamin C only night time to avoid more oily on my face. ⁣

The texture it self quite thick and easy to absorb. But dont expect it will dry very quick. It leaves moist effect. As you could see on video, the vit C powder was on top. So you need to push to top botton to release the powder then shake it. Once you release the powder, you need to immediately and constant to use the vit C. I actually can use 1 bottle for 14 days. More review will be on the blog, tonight 😉⁣


⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣⁣ #skincare
1 like
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalau aja penyesalan selalu datang duluan...⁣⁣Mungkin Indonesia merupakan salah satu negara yang berhasil memproduksi massal pesawat terbang. Ya, pesawat terbang milik sendiri. ⁣⁣Mungkin Indonesia harus belajar untuk menghargai anak-anak pertiwi ⁣⁣Mungkin Indonesia harus sadar, bahwa Indonesia mampu bersaing dengan negara lain ⁣⁣Mungkin Indonesia terlalu sayang dengan Bapak Teknologi kita. ⁣⁣Selamat jalan ya, pak. Semoga bapak selalu terkenang hingga generasi XYZ. Terima kasih sudah mengajarkan bahwa cinta sejati benar adanya hingga rambut memutih dan maut yang memisahkan. Menyayangi tanpa batas waktu ❤️ #RIPBJHabibie⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣⁣
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selamat Pagi! I guess I'm so lucky to have y'all in my life 👭⁣⁣⁣⁣⁣Ini kita nggak janjian seragam sih. Tapi di sini @barbiegracia sama @turissandaljepit pake pastel. Aku sama @thiasoediro pake blue navy.⁣⁣⁣Percaya atau nggak, these girls always have my back who have been by my side through thick and thin. Thank you for walked beside me during the darkest winter in my life. Why? Dengan penuh sabar ya mau gantian nemenin nyokap dulu di RS saat aku kerja dan nggak ada yang jagain kecuali suster. Padahal tahu sendiri sifat nyokap yang bawel-bawel gemesin 😂 makasih ya udah sayang dan sabar sama nyokap. ⁣⁣⁣⁣Sabar banget nemenin nginep ganti-gantian juga saat ngerasa sendiri dan butuh teman ngobrol. Makasih untuk selalu ada dalam setiap keadaan susah, senang, gila, dan bahagia. Makasih nggak pernah berubah walau kita sibuk dengan rutinitas yang semakin menggunung. I hope this friendship would long lasting. Kita kenal dari kita bukan apa-apa dan siapa-siapa, walau sekarang pun juga masih, sih 🤣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Thank you for short meeting we had last time. But totally meaningful for me. One thing that I learned, be kind to anybody. Universe will kind to you. ❤️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Utk gadis Semarang ku @thiasoediro , selamat bertambah usia. Stay young and fab. Selalu menjadi sosok yang rendah hati dan jadi diri sendiri, baik ke semua orang tapi jgn terlalu baik sampai nggak sadar dimanfaatin orang ya, you're not alone 🤗⁣ thank you ya even harusnya masih bed rest tapi maksain tetap ketemu pake CAPSLOCK. 🤣🤣🤣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #friendship #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣⁣
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Selamat pagi! 🌞⁣⁣⁣⁣𝓕𝓞𝓞𝓓⁣⁣⁣/fo͞od/⁣⁣ noun⁣⁣ any nutritious substance that people or animals eat or drink or that plants absorb in order to maintain life and growth.⁣⁣⁣⁣Look how beautiful @givecafe does the magic to Corn Fritter a.k.a Bakwan Jagung. ⁣⁣⁣⁣If its in Jakarta, it doesnt cost too much, just 1K - 3K. Mostly the size is not as big as this one. And of course, depends how many corns that the use. Its part of other fritter when Indonesian have eaten nasi uduk in the morning for urban. But in Bali, corn fritter becomes in new level. One of exotic dish. Quite expensive tho. The charge 50K - 70K for a plate of 2 pieces of corn fritter like this for breakfast. ⁣⁣⁣⁣For other part of Indonesia, corn fritter, part of gorengan, considered as one of unhealthy snacks. In Bali, its part of healthy breakky. Funny isnt it? 😂 Well, thats life!⁣⁣⁣⁣Udah sih. Cuma mau info itu aja. Biar aku bisa tetep konsisten posting dan nggak iklan mulu 😘 semoga Senin pagi mu menyenangkan ya 💃🏻💃🏻💃🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It’s a pay day, Juminten! Suka yang diskon-diskon, kan?⁣

Nggak berasa udah mau 2 bulan nih aku jadi mahasiswi SPU a.k.a @sociolla Pink University! Nggak berasa juga udah mau lulus aje nih, gengs ☹️ Bakal berpisah deh sama temen-temen seru batch pertama SPU 👩🏽‍🎓👩🏽‍🎓👩🏽‍🎓⁣

Nggak bisa dipungkiri seneng binggiiiittsss! Banyak hal baru yang aku dapet mengenai beauty stuff. Belum lagi diskonannya banyaaakkk... Karena Graduation Day sebentar lagi, produk best seller selama program #SociollaPinkUniversity yang kemarin diskon, akan diskon lagi besar-esaran mulai dari 50% untuk semua kategori!! Dari make up, skincare, hair & body care. ⁣

Harap diinget dan dibikin reminder ya! 31 Agustus 2019 jam 12 TENG! Semua barang pada diskon. Jadi... jangan sampe lah kamu ketinggalan nih, ciripa. Biar belanja makin terarah 😌 ⁣⁣
⁣⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteID #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali #bali🌴⁣⁣
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Have you recently been feeling depressed but nothing is wrong?⁣

I used to feel that way 3 weeks ago.⁣

Making the effort to spend time with people and to pretend to enjoy myself is just too much. I think it’s important to give ourselves permission to not always be happy. Everybody is different, and everybody has different ways of dealing with pain.⁣

You are probably feeling, well, low. Quiet, not particularly expressive and you find yourself staring into the middle distance. And suddenly you cried without a single reason. ⁣

What tends to happen then is you drag yourself down a bit further, beating yourself up for feeling this way, or infecting other people around you with your low mood, and generally being a little bit sad. The danger is, this can spiral out of control and ruin your day, evening, week or longer.⁣

For me, 𝗗𝗢 𝗪𝗛𝗔𝗧𝗘𝗩𝗘𝗥 𝗬𝗢𝗨 𝗙𝗘𝗘𝗟 𝗟𝗜𝗞𝗘. For a little sample; eating ice cream, watching netflix, go to party, etc. Even locked up to yourself from crowded. All its fine. ⁣

The important thing is surround yourself with people who love you. Spending time with people who make you laugh, who keep you out of your head and make you feel good about yourself⁣

⁣⁣⁣
⁣⁣⁣Hope you have a good day! ❤️🌈⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#Nona_HitamPahit #clozetteid #beautyblogger #canggucommunity #followme #explorebali #selfhealing
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pagi menyapa dihari Senin. Semburat cahaya malu-malu menyapa dari balik gula-gula kapas yang berarak.⁣⁣⁣⁣⁣⁣Melanjutkan kisah kami mendaki Gunung Batur…⁣⁣⁣⁣⁣⁣Alangkah terkejutnya kami ketika pop mie serasa harga nasi iga bakar Permana, 30rb! Tapi, ya udahlah, ya. Butuh yang anget-anget macam pelukan. Kami terduduk di puncak gunung dengen pemandangan seperti gini. Nggak nyangka ya berhasil juga. Cakep. Kayak cotton candy. Pengin tak makan. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣“Lex, awan tuh kayak gimana sih rasanya?”⁣⁣⁣⁣Dahinya mengernyit,” Ya begitu Elza Frozen. Dia kan macem embun. Lu berharap dia kapas yang bisa lu tidurin?” ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Aku pun terkekeh geli, berharap jawaban lain yang keluar dari mulutnya. Pertama kalinya merasakan diterpa bulir-bulir air awan. Lucu ya 😂 Bisa ya pemandangan seindah ini. Nggak lama sarapan kedua disajikan, 1 telur rebus dan 2 tangkup banana bread. Bergegas aku genggam si telur yang masih panas. Jari-jari ini mulai beku. Kayaknya ini view sarapan ter-fancy. Setelah menikmati sunrise, nggak lupa kami foto-foto. Dan ternyata guide kami, Bli Buda, memiliki bakat terpendam jadi fotografer. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Nggak kerasa waktunya pulang. Aku mendengus kesal, bisa nggak sih ada perosotan dari atas ke bawah tanpa kita mesti jalan, lagi?! Kaki udah kemeng nih! Kalo bisa tak copot nih kaki. Tapi ya udahlah ya, cuma bisa misuh-misuh sembari mendengarkan pertanyaan retorik Alex, “Eh bikin penginapan di sini lucu nih, pasti.” atau “Kayaknya keren deh punya airbnb di sini, menurut lu gimana Elza Frozen?”⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Ya, hari itu ditutup dengan kami sempat tea time di Bridge Ubud dan tepar. Membahas kegilaan kami yang memutuskan trip ini. Next-nya oku akan cerita kebun kubis yang kami temukan selama perjalanan, misuh-misuh Alex terhadap team kita yang ternyata jauh lebih muda 4 tahun dari kita, dan other guide yang berusaha menjelaskan hot steam too hot steam kepada turis Jepang yang kekeuh mau lihat hot steam 😂🤣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Semoga senin-mu, menyenangkan ya 😘⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteid #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali ⁣⁣
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
What do you say about flowers? 💐⁣⁣In joy or sadness, flowers are our constant friends. Be honest, be nice, be a flower not a wee. Happiness radiates like the fragrance from a lower and draws all good things towards you.⁣⁣I wish you enough sun to keep your attitude bright. ⁣I wish you enough rain to appreciate the sun more.⁣I wish you enough happiness to keep your spirit alive.⁣I wish you enough pain that the smallest joys in life appear much bigger⁣⁣⁣⁣⁣⁣—————————————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #Nona_HitamPahit #clozetteid #beautyblogger #tannedgirl #canggucommunity #followme #explorebali
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top