OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Fashion Stylist, Early Childhood Education Post-Grad Student, Blogger at www.ladyulialogy.blogspot.com

Instagram

3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New video on my youtube channel. Link-nya ada di profile aku 🥰.Selamat lebaran juga untuk semua. Mohon maaf lahir dan batin 🙏🏻🤗 #virtualhugs ... #clozetteid #simpleliving #minimalfeed #newvideoalert #youtubechannel #youtuber #contentcreator #wethecreators #ruedaily #filmphotography #suddenlycinematic
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sepulang belanja groceries aku bakal disinfect barang-barang yang yang aku beli dan pakai dari luar rumah..Habis itu langsung mandi deh biar bersih lagi sehabis beraktivitas di luar rumah. Aku pakai LUX Botanical Body Wash sabun kecantikan yang dapat melindungi kulit dari 99% kuman. Aku suka wanginya yang refreshing banget dan bikin kulit glowing..@lux_id #LUXBotanicals #LetsGlowWithLUX #LUXBotanicalsXClozetteID #ClozetteID
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New video on my youtube channel. Selamat menonton, Gaes. Link-nya ada di profile 🥰.Thank you so much untuk semua yang udah support aku di youtube. Perjuangannya masyaAllah berasa bener. Semoga aku bisa makin bagus dan bermanfaat bikin videonya. Amin. Love youuuu Gaesss🤗... #wethecreators #clozetteid #thenewnormal #newnormal #newvideoalert #youtuber #contentcreator #ruedaily #virtualphotoshoot #gameoftone
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New video on my youtube channel. Linknya ada di profile 🥰... #newvideoalert #youtuber #contentcreator #wethecreators #clozetteid #minimalfeed #ruedaily #suddenlycinematic
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy birthday, Bro @mei038 🎉😘 Sweetness and light to you. Cheers to more adventure, drama, and laughter moments. Love you, bro! 💃🏻🤗
.
.
.
#taurus
#taurean
#siblings
#happybirthday
#family
#clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top