OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Love Fashion, Food, Travel, Healty, and Photography. Hotelier with passion!!! @rhanyachmad

Instagram

you can't hurry love
No, you'll just have to wait. . “Iyakkk, paham!”
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sometimes whenever we are doing small things in the great way... There always small argue going on in your head
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
As you guys seen on my IG story! #PondsGlitterGlow is arrived!! Finally bisa coba products ala unicorn yang lagi hit bangey ini... #SparkYourUnicornGlow Jadi kalian bisa swipe ke kiri untuk products review nya..Di dalam box nya ada :(a) Peel-off glitter mask yang enak banget dipakainya dan ga sakit pass mau peel off.(b) Glitter illuminating cream yang bikin glow instant(c) Glitter duo powder yang ngasih instant holographic look... gila sih ini my favorite banget!!!!! (d) Glitter moisture stick untuk efek glitter yang merona. Yes merona, karna warna sticknya pinkish gt... Ga perlu blush on lagi sodaraaaah!(e) unicorn brush yg gemas Fit untuk segala occasion... Dari daily look sampe bisa jadibase untuk night look!Girls, glowgetters and glitterfreaks.. This collection is definitely what you need to have because this made for YOU! #BornUnicorn #BornUnicorn #SparkYourUnicornGlow #PondsGlitterGlow #ClozetteID #GlitterGlowReview
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
That was scary!Gilaaaaa, seru banget dan ngagetin terus-terusannnn.... Oh iya goodies dari @clozetteid mendukung banget hahahha . We had so much fun in the theater... Dari teriak-teriak takut sampe cekikikan bareng the other ambassador and star clozette.... Yang mau ngerasain fibe dari movie ini, bisa nyaksiin film The Curse of The Weeping Woman "La Llorona" di bioskop terdekat. Film bakal mulai tayang di seluruh bioskop seluruh Indonesia mulai tanggal 17 April 2019... Jangan lupa nonton ama temen-temen biar lebih seru teriak teriaknya 🎃😆😜😜 @lalloronamovie #TheWeepingWomanID #ClozetteID
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
The eye should learn to listen before it looks.
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Falling love to this dress @uniqloindonesia X @inesdelafressangeparis
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Oh sunlight!, warm enough to make my heart sing.
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pardon my akward hand 😆

Anyway aku pakai spatu dari @nocheid yang nyaman banget di pake seharian. Waktu itu beli pas promo 50% off di Lotte avenue. Sesukak itu akutuh!!!
Vannes 3 Jan 2019
Keren banget ka❤
8 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hello 2019!! Be better yaaaaak...
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top