OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Future statisician, really loves makeup, skincare and sharing all about beauty things! www.youtube.com/vienescalaurencia

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards🍂..... #quotestoliveby #photooftheday #vielholiday #clozetteid #flowers #cheers
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
i wake up like this 😂 Enjoy my very short staycation in @pullmanjakartaindo the place was very comfortable and located in a strategic place🥰..... #reviewhotel #pullman #pullmanjakarta #pullmanjakartaindonesia #clozetteid #staycation #hoteljakarta #metime #holidayseason
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Buat yang bibirnya suka kering ayo merapat🙋🏼‍♀️ Lagi suka banget sama lip product @arra_beauty ada 2 produk yang aku cobain yakni lip matte yang warnanya stay terus di bibir dan lip moist buat menjaga kelembaban bibir aku😻 Biasanya aku suka kombinasiin dua produk ini. buat yang penasaran dengan reviewnya, stay tune on my channel ya🥰..... #clozetteid #ARRABeauty #ARRABeautyID #IamARRA #Clozetteidreview #LoveLips #ARRABeautyxClozetteidReview
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
They say a person needs just three things to be truly happy in this world: someone to love 💕, something to do ⌨️, and something to hope for⏳....Really enjoy my weekend in @ibisstylesjakartatanahabang , the place was very cozy, attractive decoration and tasty food🥘 #happy #quotes #quotesaboutlife #ootd #clozetteid #flowers #photooftheday
Categories : party
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dance with the waves, move with the sea🐠

Seringnya aktivitasku dilakukan di dalam ruangan dan selalu terkena AC. Akibatnya kulit jadi super kering, udh coba banyak pelembab work pas dipake tp kalo ga dipake balik kering lg. Until one day, I get a chance to try @kiehlsid ultra facial cream! kemasannya super cute karena yg aku punya adl yg holiday season collaboration with @janinerewell !! Setelah penakaian, gak boong kulit aku jauh lebih lembab dan teksturnya juga lebih kencang. Satu jar isinya 50ml dan bs dipake beberapa bulan🥰 worth to try!! for more details, please visit my youtube channel😆 link in bio
Thankyou @clozetteid & @kiehlsid .
.
.
.
#clozetteid #kiehlsid #kiehlsholiday #clozetteidreview #clozetteidxkiehls
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Can you see that smile?🤗 deep deep deep down✨.....cardigan by @ajmala_official #teamlabborderless #teamlab #teamlabfuturepark #teamlabfutureparkjakarta #futureparkjakarta #clozetteid
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beberapa hari lalu baru aja ikutan event lg bareng @laneigeid dan @clozetteid di CFD FX Sudirman!! btw ini pengalamanku ikut CFD😂 Ditambah lagi dengan zumba bareng, kebayang kan seru nya gmn!! Slain itu ada giant bottle laneige dimana kt bs refill our bottle!! Eits laneige jg berpartisipasi untuk lingkungan dgn penyediaan air bersih untuk daerah di Indonesia💞 tadi juga ad booth untuk skin check kulit kita. Seru banget!! Once again thanks to @laneigeid and @clozetteid ..... #laneige #laneigeid #clozette #photooftheday #carfreedayjakarta #carfreeday #zumba #refillme2019 #refillme #betterwaterwithlaneige #clozetteid #clozette #clozetteevents
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
birthday always reminds me to be grateful for everything i have👻 Thank you lord for my birthday! I thank you for all the blessings I have received but especially for life itself. and thank you for the cake and flowers 🌸 @dannytsetiamanah ... #birthday #22 #feeling22 #clozetteid
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kemarin baru aja main-main di Kota Tua, tentunya ga takut kena sinar matahari karena abis perawatan di @oriskin_id !! Kemarin aku nyobain treatment Organic Facial dan hasilnya mukaku bebas dr jerawat, lebih cerah dan halus!! Dokter dan staff disana pun sangat sopan dan ramah. Untuk full reviewnya bisa cek video yg ada di youtubeku yahh (link in bio)💞
Thank you @clozetteid & @oriskin_id for this treatment.
.
.
.
.
#clozetteid #clozetteidreview #oriskinxclozetteidreview
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top