OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Instagram

Today’s healthy and delicious brunch served by @pishposhid 🥗🍲🤤👌🏻
.
• Koko Nut (65k)
This is soooo yummy ! It contains banana, granola, strawberry, mango, chia seed with cocoa powder 🤤💕
• Truffle Dazzle (85k)
Bakmie topped with chicken & truffle ! 😱
• Never Stop (25k)
Their not-so-sinful snack lol . Contains cassava, sweet potato and taro chips . Yum !
• Green Banana (29k)
Pear + apple + lemon + banana in one cup 👌🏻
.
Further information, you can check their instagram @pishposhid / simply go to @qraved and search ‘Pish and Posh’ 🥰💕
#DitraktirBogaGroup
#QravedForPishAndPosh
#PishAndPosh
#Qraved
#Lifeistasty
#BogaGroup
.
#foodblogger #foodies #jktfood #jktfoodbang #jktfoodie #jktfoodhunting #bloggerindonesia #foodporn #foodphotography #clozetteid #jakartafoodbang #jakartafoodies #jakartafooddestination #jakartafood #qraved #qravedjkt #lookbookjakarta
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 in 1 Cushion ‼️😱Cushion biasa aja udah travel friendly , lah ini dibikin 3in1 . Makin gamau pake makeup lain dahh 🤣.This is @spometics_official Triple Shining Metal Cushion !Ini merupakan all in one glow balm , lip balm & cushion 😍Di bagian atas kalau diputar , akan ada glow balm dan lip balm yang bikin glass skin makeup kalian makin clingcling ✨Dan di bagian bawah nya ada metal cushion !Coverage nya light to medium , natural finish . Cocok bgt buat daily use !.Packaging nya juga lucu banget yaa , makanya aku langsung makeup ala2 sailormoon biar matching ama cushionnya hhi 💖💖.Yang mau liat2 & beli , bisa pake link @hicharis_official ku dibawah yaa 😍😍http://hicharis.net/villyanarenata/qjY.*look inspired by @mengqi0 ✨🥰 #TripleshiningmetalcushionRED #SPOMETICS #charisceleb@charis_celeb. #beautybloggerindonesia #indobeautyblogger #beautybloggerid #indobeautyvlogger #indobeautygram #bloggirlsid #bloggermafia #ibv_sfx #amazingmakeupart #cchanelbeautyid #facepaintingindonesia #crazymakeups #undiscovered_muas #illusionmakeup #jakartabeautyblogger #artsymakeup #starmakeup #artmakeup #japanesemakeup #kawaiimakeup #colorfulmakeup #clozetteid #tampilcantik #sailormoonmakeup #sailormoon #sailormooncosplay
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One step deep cleansing cleanser to remove your heavy makeup & dust ‼️*before after on 2nd pict*.@accoje_official Reviving Dust Cleansing Gel to Foam sih beneran all in one cleanser banget !Gak perlu double / triple cleansing lagi kalau pakai ini karena semua makeup / debu yang nempel di wajah pasti lgsg keangkat 😱🥺.Yang seru nya , kalau cleansing gel ini kena banyak air , teksturnya akan berubah jadi foam 😍Kandungannya juga bagus ! Accoje Reviving Dust Cleansing Gel to Foam free of :-parabens-benzophenone-artificial fragrance-imazolidinylurea-animal oil-harmful minerals-tar pigmentWangi nya tuh ‘nature’ banget karena gak ada pewangi buatan 😍.Pokoknya kalian wajib banget cobain ini kalau kalian :-males double cleansing (like me lol)-punya kulit sensitif & kering-mau punya cleanser yang bagus tapi bahannya aman.Mau diskon juga ? Cus beli pakai link @hicharis_official ku dibawah ! :phttp://hicharis.net/villyanarenata/eMr. #charis #accoje #accooderevivingdustcleansinggeltofoam #geltofoam #charisceleb #charisstore #charisAPP @charis_celeb l #beautybyvilly... #koreanskincare #koreanmakeup #bareface #kbeauty #얼짱 #얼짱여자 #ulzzanggirl #unicornhair #naturalmakeup #nomakeupmakeup #koreanmakeup #beautybloggerindonesia #indobeautygram #indobeautysquad #bloggermafia #bloggirlsid #cchanelbeautyid #tampilcantik #jakartabeautyblogger #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Good food = good mood & good tummy 🤤🥰
Sunday Lunch at @borngaexpress.id Lotte Shopping Avenue is dayumm !
.
Jadi kemarin aku cobain 6 menu mereka yaitu :
•Beef bulgogi set
•Spicy woosamgyeop ricebowl
•Dolsot Bibimbap
•Kimchi bokkeumbab
•BBQ sauce fried chicken with cheese
•Red bean snowflakes
All of them + ocha (free refill) is only 230.000,- ! Parah kan murce bangettt 😍🤯
.
Rasa makanannya juga korea banget ! Berasa balik kesana lagi tiap makan disini haha :’p
.
Can’t wait for another visit ! 💓
#Borngaexpress
#Borngaexpressindonesia
#borngaexpressjakarta
#woosamgyeop
#bestvalue
#makananhalal
#pesanantar
#delivery
#koreanfood
#Qraved
#lifeistasty
#makelifetasty
.
.
#foodblogger #foodies #jktfood #jktfoodbang #jktfoodie #jktfoodhunting #bloggerindonesia #foodporn #foodphotography #koreanfoodlover #jakartabeautyblogger #beautybloggerindonesia #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lover’s Song 💞🎶Inspired by @taylorswift’s Lovers Album & @abbyroberts ‘s look 🥰.Deets :@covermark_id Jusme Foundation@covermark_id Jusme Loose Powder@catrice.cosmetics Brow Colorist@juviasplace Zulu Palette@focallurebeauty Luxury Palette@maybelline Hyper Sharp Liner@artisanpro Lashes@essence_cosmetics Hey Cheeks Palette@colourpopcosmetics Ultra Glossy Lip - Charming #beautybyvilly. #beautybloggerindonesia #indobeautyblogger #beautybloggerid #indobeautyvlogger #indobeautygram #bloggirlsid #bloggermafia #ibv_sfx #amazingmakeupart #cchanelbeautyid #facepaintingindonesia #facepaintingindo #crazymakeups #undiscovered_muas #ragamkecantikan #sfxmakeup #jakartabeautyblogger #artsymakeup #rainbowmakeup #artmakeup #taylorswift #taylorswiftlover #colorfulmakeup #clozetteid #tampilcantik #taylorswiftmakeup #makeuptutorial #tutorialmakeup #makeupvideo
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lover’s Song 💞🎶Inspired by @taylorswift’s Lovers Album & @abbyroberts ‘s look 🥰.Deets :@covermark_id Jusme Foundation@covermark_id Jusme Loose Powder@catrice.cosmetics Brow Colorist@juviasplace Zulu Palette@focallurebeauty Luxury Palette@maybelline Hyper Sharp Liner@artisanpro Lashes@essence_cosmetics Hey Cheeks Palette@colourpopcosmetics Ultra Glossy Lip - Charming #beautybyvilly. #beautybloggerindonesia #indobeautyblogger #beautybloggerid #indobeautyvlogger #indobeautygram #bloggirlsid #bloggermafia #ibv_sfx #amazingmakeupart #cchanelbeautyid #facepaintingindonesia #facepaintingindo #crazymakeups #undiscovered_muas #illusionmakeup #sfxmakeup #jakartabeautyblogger #artsymakeup #rainbowmakeup #artmakeup #taylorswift #taylorswiftlover #colorfulmakeup #clozetteid #tampilcantik
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top