OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Certified Pro Makeup Artist 💄@makeupbyabnergail. A Makeup and Beauty enthusiasts 👸🏻 Who's also a Classical Concert Pianist 🎹. email: abnergail.irlan@gmail.com

NIVEA Soft Mix Me is now available! Nivea Soft Mix Me ini unique banget karena bisa di mix and match untuk jadi DIY mask, lip scrub, scrub mask, concealer, highlighter, etc! It comes with 4 variants: Original, Berry Charming 🍒🍓, Happy Exotic 🥥🍍, & Chilled Oasis 🌿🌷
All variants has the exact same function, it’s just the fragrance that differentiates them 😉
Grab yours depends on your personality! 🥰
#MixMeTroops #TapTapSwipe #NiveaMixmeXClozetteID #ClozetteID @clozetteid
#abnergailorrainecollabs
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hi babes! If you guys remember, a couple days ago I’m attending @laneigeid ‘s event at @kotakasablanka for CSR #RefillMe2019 program and Unleash Your Beauty Campaign. Let’s come to Main Atrium Kota Kasablanka for many offers and deals for @laneigeid skincares and cosmetics! Don’t miss out! Cause today is the last day 💙
#UnleashYourBeauty
#UnleashYourBeautyJkt
#BetterWaterWithLaneige
#LaneigexClozetteID
——————
#abnergailorrainecollabs #beautybloggerindonesia #tampilcantik #easytutorial #simple #easy #indobeautygram #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincareaddict #skincaretips #koreanskincare #glassskin #clearskin #laneigewatersleepingmask #laneige #laneigelipmask #laneigewhitedew #clozetteid
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Buat cewek serba bisa kayak kita, butuh cushion yang serba bisa, kayak ini, Lakme 9 to 5 Reinvent Primer Matte Cushion Foundation. Coverage-nya juara tapi rasanya enteng kayak gak pakai base makeup dan hasil akhirnya velvet-matte gak perlu di-set pakai powder karena emang sebagus itu! Dan juga tahan lama bangeg guys ga perlu touch up seharian 😍😍😍 #alldaynotouchup #cushionserbabisa #ClozetteID
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey babes! So lately I’ve been using @hanadaofficial ‘s skincare as my routine cause they’re made of natural ingredients, affordable, and it’s BPOM already so u don’t have to worry! 😍
So Here it is!
I, @abnergailorraine present: My morning & night routine with @hanadaofficial 💖
Hope you enjoyed it and hope it helps!
#abnergailorrainevideos #abnergailorrainecollabs ———————————
.
.
.
.
.
.
.
.
#tipsandtricks #fdbeauty #abnergailorrainecollabs #beautybloggerindonesia #ivgbeauty #makeupclips #fiercesociety #tampilcantik #easytutorial #simple #whiteteeth #dentasecret #teethwhitener #easy #indobeautygram #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincareaddict #skincaretips #koreanskincare #laneigewatersleepingmask #laneige #laneigelipmask #laneigewhitedew @beautybloggerindonesia @indobeautygram #clozetteid
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hey babes, this is the time where I think I should share to you guys about my experience. Jadi dulu tuh aku orangnya gak pede banget about my looks, mana aku orang nya perfectionists banget jadi ada aja yang kurang menurutku. And it sometimes bothers me, karena aku ngerasa diriku tuh gak cantik. Tapi seiring berjalannya waktu dan ketika aku mulai masuk ke dunia content creator (cause I love everything about beauty & fashion)where I should put my face and body on social media, in purpose to improve my self-love,, and it slowly grows in me. And everytime there’s negative comments or messages or anything negative, aku selalu gak ambil pusing because what I do and my beauty is not to please everyone. Kalo kalian punya pengalaman kayak gini juga ga? Yuk ikutan competition nya LUX dan bagikan pengalamanmu juga ya. Kalian bisa menangin handphone, camera, and many more! Dan dengan kalian share cerita ini, you might inspire yourself and others. 😉💖 Go check them out @LUX_id or Visit LUX.com/id/beranicantik for more details! 🥰@LUX_id #LUXBeraniCantikXClozetteID #STOPBeautyBullying #ClozetteID
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[50% OFF! 😍]Always trust @beautyeyebrowandlash to do my eyelash extensions ♥️Anyway ini type yg aku pake lagi DISCOUNT 50% OFF! Go check them out and book them soon 😚 @beautyeyebrowandlash———— #abnergailorrainecollabs #clozetteid
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulations @kiehlsid for your 10th Anniversary! 🧡
————
OPEN FOR PUBLIC! @kiehlsid celebrate their 10th Anniversary by making an animation at Senayan City Main Atrium!

Come and Get your Skin checked for FREE & 10 FREE SAMPLES from Kiehl’s without minimum purchase!!! 😍😍
Only from August 30th - September 8th! Don’t miss it guys ✨
————
#abnergailorrainecollabs #clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🔖 Always remember to fall asleep with a dream and wake up with a 𝐏𝐮𝐫𝐩𝐨𝐬𝐞 —————MCM Bag from @preorderyourbags ✨Mereka 💯% trusted karena punya temenku, dan aku udah test juga aku bawa tasnya ke MCM store katanya authentic guys! Harga nya juga jauh lebih affordable pula 😍😍So what are you waiting for guys? Go check them out! @preorderyourbags 💎💖——————.......... #abnergailorrainecollabs #blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #kebaya #proudindonesian #beautiful #instaworthy #fashionblogger #inspiration #explorationgram #graduationdress #fashion #htfla #picoftheday #instadaily #unlimlikes #instagrammers #ootdinspo #womenfashion #igers #instalike #pretty #beauty #ootdindonesia #clozetteid
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top