OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Certified Pro Makeup Artist 💄@makeupbyabnergail. A Makeup and Beauty enthusiasts 👸🏻 Who's also a Classical Concert Pianist 🎹. email: abnergail.irlan@gmail.com

Instagram

Hey babes, this is the time where I think I should share to you guys about my experience. Jadi dulu tuh aku orangnya gak pede banget about my looks, mana aku orang nya perfectionists banget jadi ada aja yang kurang menurutku. And it sometimes bothers me, karena aku ngerasa diriku tuh gak cantik. Tapi seiring berjalannya waktu dan ketika aku mulai masuk ke dunia content creator (cause I love everything about beauty & fashion)where I should put my face and body on social media, in purpose to improve my self-love,, and it slowly grows in me. And everytime there’s negative comments or messages or anything negative, aku selalu gak ambil pusing because what I do and my beauty is not to please everyone. Kalo kalian punya pengalaman kayak gini juga ga? Yuk ikutan competition nya LUX dan bagikan pengalamanmu juga ya. Kalian bisa menangin handphone, camera, and many more! Dan dengan kalian share cerita ini, you might inspire yourself and others. 😉💖 Go check them out @LUX_id or Visit LUX.com/id/beranicantik for more details! 🥰@LUX_id #LUXBeraniCantikXClozetteID #STOPBeautyBullying #ClozetteID
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[50% OFF! 😍]Always trust @beautyeyebrowandlash to do my eyelash extensions ♥️Anyway ini type yg aku pake lagi DISCOUNT 50% OFF! Go check them out and book them soon 😚 @beautyeyebrowandlash———— #abnergailorrainecollabs #clozetteid
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Congratulations @kiehlsid for your 10th Anniversary! 🧡
————
OPEN FOR PUBLIC! @kiehlsid celebrate their 10th Anniversary by making an animation at Senayan City Main Atrium!

Come and Get your Skin checked for FREE & 10 FREE SAMPLES from Kiehl’s without minimum purchase!!! 😍😍
Only from August 30th - September 8th! Don’t miss it guys ✨
————
#abnergailorrainecollabs #clozetteid
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
🔖 Always remember to fall asleep with a dream and wake up with a 𝐏𝐮𝐫𝐩𝐨𝐬𝐞 —————MCM Bag from @preorderyourbags ✨Mereka 💯% trusted karena punya temenku, dan aku udah test juga aku bawa tasnya ke MCM store katanya authentic guys! Harga nya juga jauh lebih affordable pula 😍😍So what are you waiting for guys? Go check them out! @preorderyourbags 💎💖——————.......... #abnergailorrainecollabs #blessed #photogram #instagood #photooftheday #photoeveryday #instafamous #kebaya #proudindonesian #beautiful #instaworthy #fashionblogger #inspiration #explorationgram #graduationdress #fashion #htfla #picoftheday #instadaily #unlimlikes #instagrammers #ootdinspo #womenfashion #igers #instalike #pretty #beauty #ootdindonesia #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Aku habis treatment Photo Facial Glow di @zapcoid and treatment nya bener-bener memuaskaaann! For Full Version review, kindly watch my newest Youtube Video yaa, it’s up already! ♥️ [Link on Bio] #abnergailorrainecollabs #ZAPPHOTOFACIALGLOW #TEAMPAOLA #NGEZAPPERTAMAGW #Clozetteid #ZAPXClozetteIdReview #ClozetteidReview #ClozetteXZAP
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Nyaman banget pakai X2 Bio Color – Hazel selama hampir seharian! 😚Yukk ikutan #BuktiinX2RameRame dengan post foto kamu menggunakan X2 dengan tag IG @x2softlens ✨————— #abnergailorrainecollabs ••• #eyes #fashion #eyesshadow #browneyes #beauty #beautiful #instagood #pretty #prettyeyes #beautifuleyes #hazeleyes #sparkles #eyesmakeup #art #eyeshadowpalette #photooftheday #instaeyes #brighteyes #smokeyeyes #angeleyes #love #style #shiny #cute #clozetteid #motd
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[No Filter so you guys can see how this skincare works amazingly on my skin]
Been using this Azulene Daily Calming Serum from @bellflower_global for almost a month and it really calms my skin that’s super sensitive! It doesn’t sting at all and there are no strong smell cause they use natural ingredients ☘️🌼 •••
I give it 7 out of 10 ✨💜
————————
—————
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#abnergailorrainecollabs #abnergailorrainemakeup #skincare #glassskin #flawless #skincareforsensitiveskin #azulene #pretty #motd #makeuplook #makeupinspo #contentcreator #beautyenthusiast #beautybloggers #indonesia #beautyinfluencerindo #indobeauty #indobeautygram #indobeautyvlogger #indobeautymakeup #bellflowercos #reviews #reviewskincare #skincarereviews #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sukiyaki don terenak yang pernah aku coba!!Enak banget semua rasanya nyampurr! Dan apalagi tuh liat telornyaa 🤤🤤🤤 pokoknya the best deh! Selain beef, ada chicken and salmon too! Coba deh beneran gak akan nyesell 😌😚🥰—————- #abnergailorrainecollabs #isshin #sukiyakidon #clozetteid
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Attending National Lipstick day with @maccosmeticsid x @lazada_id ♥️
Had sooo much fun!
——————
#abnergailorrainecollabs #nationallipstickday #macxlazmallid #clozetteid
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top