OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Traveler. Beauty Enthusiast, in Love with PHOTOGRAPHY visit : www.budiartiannisa.com

Dedicated to yesterday Wavy hair 💛 and still going on Today 💋.. #potd #wavyhair #clozetteid #hairstyles
4 likes
Categories : hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kemarin aku tanya sama kalian “What is your Monday Mantra?” dan ternyata jawabannya unik-unik. It’s Unexpected dari yang bijak sampai yang receh ada💛. Secara ngga langsung Monday Mantra kalian buat aku semangat babes💋. Thank Youuuuu. Nahh kira” nanti Friday Mantra kalian apa ya hmm aku penasaran 💁🏻‍♀️😘 ... #ceritaperjalananicha #potd #clozetteid #mondaymantra
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sooo What’s your plan for this weekend babes💋whatever your plan is make sure you have an enjoyable day😘😘.... #ceritaperjalananicha #sgbfamily #travelandlifestyle #potd #clozetteid
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalau Batman punya Robin, aku punya dia 🤣. Barusan liat features baru instagram yang bisa intip one year ago lagi ngapain, eh isinya ni mahluk lagi..kesel jujur beb😘 Throwback kenalan sama @sabrinamaidaa ini di suatu event (akhirnya aku ingat😝). Tapi ngga ngerti gimana ehh ngobrolnya kayak udah kenal lama. Bagai sister lost in time terus ketemu..setiap aku post pada bilang mirip ya? ade kakak? lhaa ahahah kita ketawa aja asal jangan ketuker si Sabe ehh Ina dibilang kakaknya nanti dia sedih 😝😘. Yaudah babe jangan sering” nyasar di parkiran ya kasian petugas parkirnya stress weeii🤣🤣🤣...nyasarnya pas traveling aja gitu biar gemes💕
.
.
Suka mikir ngga sih kalau orang yang di hadirkan di hidup kita ini pasti ada alesan dan maksudnya. Ngga ada yang ngga sengaja. Every person in life has their own purpose 💋 .
.
.
#ceritaperjalananicha #clozetteid #potd #ootdindo
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hola Babes💛
It’s my Make Up Of The Day with all my favorite make-up products 😘. Pink peachy eyes, peach blush and mauve lips..well that was just me being me💋 Fyi itu lipstick favorit dari entah kapan dan sekarang udah tinggal setitik mau abis. So I dedicate this video to my Urban Decay Vice Lipstick - shade Hitch Hike .
.
.
MakeUp Details
💛Dior Forever Foundation shade 021 @diormakeup 💛 Diorskin Forever Compact shade 020
💛 Cheek Stain Peach Melba @blpbeauty 💛EyeShadow - Irene @lookecosmetics 💛False Lashes- Touche @artisanpro 💛 Urban Decay Vice Lipstick shade Hitch Hike @urbandecaycosmetics .
.
#ichamaucerita #makeuptutorial #motd #dailymakeup #clozetteid
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Japanese Brand with Japan Islamic Trust @momohime_indonesia_official . I’ve been using this Peach White Essence for a week. My first impression is I love how light the textures and it absorb easily💛. Well this Peach white essence have a result to brighten up and keep our skin moisturised. It has Vitamin C, Arbutin and Mandarin Oranges Extract, which is well known as Skin Brightening Ingredients. ..Sooo more about my My First Impression it’s Up on my Youtube Channel. Enjoy watching babes💛..Have a Nice Day😘.. #clozetteid #clozetteidreview #momohime #halalskincare #japanskincare #momohimexclozetteidreview
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Make-up Natural Simple effortless and affordable with @sis2sis_indo 💛. Baru kali ini menemukan makeup di sachet yang variannya lengkap banget. Wanna try this one? It’s available at @indomaret and KlikIndomaret. Happy Sunday💋.. #CantikGakMahalSis #ichamaucerita #naturalmakeup #makeuptutorials #clozetteid #dailymakeup @cchannel_beauty_id #cchanelbeautyid @indobeautygram #indobeautysquad
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Be Grateful for Big Things, Small things and everything in between💛. Never take anything for granted because LIFE is blessing 💋.
.
.
📷 @eka_vaganza 😘
#ceritaperjalananicha #potd #tgif #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top