OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

1% Normal, 99% Dreamer Happy wifey of Mr. Aa Creative mind of Naluri Author of http://www.bymrsaa.com

From what I read, anti-aging skin care skincare biasanya targeted untuk treat drier complexions. That’s why aku cukup excited waktu ada Hyaluronic Acid di dalam rangkaian produk @raikubeauty ini, kandungan yang bisa membantu meningkatkan produksi kolagen dan melembabkan kulit.@raikubeauty also challenge me to post my #bareface so here we go, on next slide, without any filter and effectRead more on my blog just by click link on bio 😘 #clozetteID
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
What I like about @loccitane_id Amande Almond Moisturizing Shower Oil ?Meskipun teksturnya oil, sabun ini bakal tetep berubah jadi busa. Ngga ngeringin kulit juga. And super likey kalo abis kamu pake shower oil ini, kamu pake lotion. Moisturized enough ✨Fyi, mereka juga ada travel size dari shampoo, conditioner, dll lo gengs. Bisa dibawa olahraga atau travelling 💕 #loccitaneid #clozetteID #review
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Up on my blog :“ Start Double Cleanse with @allyoung.id “Click link on bio to read it 💕 #allyoundid #allyoungxclozetteidreview #clozetteid
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Back again to @yourbagspa and put my grubby shoes plus sandals. Personally I thought, it iwll be worth the price if you bring out high end brand stuff. And for results, kinclong uga. Kedekilan di bawah sepatu sama belakang sandal lenyap. Poof, kayak abis dijentikkin jari sama Thanos 🤣
Review up on my blog 💕
.
.
.
#review #clozetteID #YOURBAGSPSAxClozetteIDRevoew
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Tried out Citra Sakura Fair Powder Cream 💕Aku pake ini lumayan seiprit. Trus timpa aja pake bedak buat daily look. Ngga dicampur krim atau moisturizer lagi, takut terlalu moisturize ntar becek beb.. Tekstur krimnya putih ada pinknya gitu, dan suka sama wanginya somehow. Seger aja rasanya 💕 #CantikCitra #MakeYourOwnCitra #ClozettexCitra #ClozetteID
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Have you read my latest post?Had a healthy hearty lunch at @fedwelljkt #ClozetteID
5 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Had a healthy heartylunch yesterday at @fedwelljkt They are now open at Citywalk Sudirman 💕 #ClozetteID #FEDWELLxClozette
2 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Stay comfy under UV strikes. Thanks to Vaseline Fresh & Fair
#TetapNyaman #ClozetteID
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kemaren @VaselineID officially launched lotion teranyar mereka, yg punya kandungan gel lotion. Jadi resepnya cepet Thank you @clozetteid for inviting me Bakalan upload foto produk & reviewnya super soon yak.. #Clozetteid #TetapNyaman
3 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top