OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

'93. Full time daughter. IG: devinanggraeni. share some stories on devinanggraeni.blogspot.com

Friday is my second favorite F word after Fahmi 😝 *tsaaah* tau kan kalo gombal gini ada maunya 😝😝 #ClozetteID
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Belajar mek’ap an lagi sekalian belajar ngalis 🤤 susah amat yak ampe diapus berapa kali 😂 ntar deh belajar lagi 😅..Make up deets:🌼 @pixycosmetics aqua beauty protecting mist🌼 @fanbocosmetics lip balm🌼 @pixycosmetics concealing base shade sand beige🌼 @eminacosmetics cheek lit blush sugarcane🌼 @wardahbeauty eye brow kit🌼 @rollover.reaction browcara shade espresso🌼 @makeupccino lash addict maheswari🌼 @madame.gie lip liquide matte shade 407🌼 @foccalure ultra glow highlighter shade 03 #makeuptutorial #beauty #indobeautygram #ragamkecantikan #beautybloggerindonesia #dandan #indobeautysquad #makeupvideo #simplemakeup #bunnyneedsmakeup #tampilcantik #kbbvfeatured #cchannelbeautyid #ClozetteID @beautybloggerindonesia @ragam_kecantikan @bunnyneedsmakeup @tampilcantik @wowsyantik #devinatutorial
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Tertawalah sebelum susah tertawa karna besok senin dan awal bulan, yaudah gitu aja sih 🙃 #ClozetteID
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Another day with my favorite colour, brown. As always 🥰 #clozetteID
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
ILUNGA: REKOMENDASI FACIAL WASH UNTUK KULIT BERMINYAK
Facial Wash, Kulit Berminyak, Facial Wash Untuk Kulit Berminyak,...
4 likes
Categories : articles
+ View more details
ARTICLE
ILUNGA: Micellar Water atau Cleansing Oil, pilih mana?
Micellar water, micellar water wardah, cleansing oil, cleansing oil terbaik...
4 likes
Categories : articles
+ View more details
ARTICLE
ILUNGA: REVIEW : CLINELLE PURE SWISS HYDRACALM SLEEPING MASK AND CLINELLE WHITEN UP MIRACLE AQUA CAPSULE EE CREAM
CLINELLE PURE SWISS HYDRACALM SLEEPING MASK, Clinelle Whiten Up Miracle Aqua Capsule EE Cream...
4 likes
Categories : articles
+ View more details
Make up lagi ada jerawat? Here’s the tutorial~🌸 clinelle whiten up ee cream shade natural @clinelleID🌸 pixy concealing base shade 02 @pixycosmetics🌸 maskara lash paradise @getthelookID🌸 maybelline hyper impact eyeliner @maybelline🌸emina cheek lit blush sugarcane @eminacosmetics🌸 browcara eyebrow espresso @rollover.reaction🌸 longlasting matte lip cream shade 03 @ltpro #makeuptutorial #beauty #indobeautygram #ragamkecantikan #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #makeupvideo #simplemakeup #bunnyneedsmakeup #tampilcantik #glassskinmakeup #kbbvfeatured #cchannelbeautyid #ClozetteID @cchannel_beauty_id @beautybloggerindonesia @ragam_kecantikan @bunnyneedsmakeup @tampilcantik @wowsyantik #devinatutorial
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Dibalik foto ini sebenernya lagi ada jerawat yang lagi mateng2nya jadi merah gitu tapi nggak keliatan karna pake ee cream nya @clinelleid yang ampuh juga dijadiin corrector, teksturnya sheer, coverage nya medium dengan satin finish. aku juga nyobain clinelle pure swiss hydracalm sleeping mask nya, review lengkapnya mampir di blog ya, tinggal klik link ya di bio 🌸 thank you @clozetteid dan @clinelleid 🌸 #ClozetteID #skincare #ClozetteIDreview #ClinelleXClozetteIDReview #protectandreviveyourskin #dayandnight #withClinelle #ClinelleIndonesia
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top